Jak odpalam gre z CUESTEAM to jest wszystko ok,a gdy proboje w STEAMRIP pojawia sie Runtime Error ,czyli to wina steam ripa !!
Zna może ktoś z was program pokroju steamrip ,ale żeby był równie skóteczny ?????/
podki napisał(a):Ja mam taki problem że jak uruchamiam PpatcherUpdate.exe to wyskakuje mi błąd w którym jest napisane:
Component 'msinet.ocx' or one of its dependencies not correctly registered a file is missing or invalid
i nie wiem co mam zrobić proszę pomóżcie
Gumis777 napisał(a):Wiec zauwazylem cos takiego.
Jak odpalam gre z CUESTEAM to jest wszystko ok,a gdy proboje w STEAMRIP pojawia sie Runtime Error ,czyli to wina steam ripa !!
Zna może ktoś z was program pokroju steamrip ,ale żeby był równie skóteczny ?????
laqruq napisał(a):Czesc, chcialem spytac,czy stosujac wyzej wymineione metody mozna grac w source'a na publicznych serwach z VACkiem 2 ? czy tylko na pirackich ?? :O
Dzieki za odpowiedz,
Laqruq
ganeks napisał(a):niech poda ktoś linka z patchem 1.9 do cs'a 1.6 bym był wdzięczny.Bo ja nie moge go znaleźć w googlach rzecz jasna
ganeks napisał(a):http://img376.imageshack.us/my.php?image=blad4vg.jpg wyskakuje mi to czy to znaczy że mam firewall'a a dokładnie ruter'a???
Odpalamy PpatcherUpdate.exe i zaznaczamy Download ppatcher.exe i download ppatcher.ppc i klikamy retry. Po sciagnieciu wsyztskiego uruchamiamy plik ppatcher.exe, po chwili ukaze nam sie okienko steama, klikamy na play games i sciagamy gre jaka chcemy
Welcome to the Ppatcher Update Utility Tool!
-> Loaded Settings!
-> DLSERVER: 1
-> Checking for update on ppatcher.exe....
Downloading... ppatcher.exe
Downloaded new ppatcher.exe
-> Checking for update on ppatcher.ppc....
No ppatcher.ppc has been found!
Download of ppatcher.ppc commencing...
Download completed!
Thanks for using this program!
ganeks napisał(a):to jak sie połączyć z tymi pirackimi serwerami??
connect(spacja)IP serva
S@m napisał(a):Dobiłem sie wreszcie do CueSteam ale mam inny problem. chodzi o SteamRip. Wchodze na podaną przez nowika stronke i rozpoczynam ściąganie (przez rapidshare nie działa) Ściąga sie około 6mb plik ale po 200 kb ściągania konczy sie i obieszcza ze zkonczył pomyślnie. Biblioteki pliku są uszkodzone. Wobec tej sytuacji prosze kogokolwiek o przesłanie SteamRip'a na powyższy e-mail z góry dzięki.
Pozdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości