staszi napisał(a):proszę o pomoc przeszłem kilka misji i pisze you must select a new ability before you can continue i niemoge dalej grać co zrobić ? napisz ktoś
krisu napisał(a):ja jakos uruchomilem gre - jak mam dwa pliki - jeden ogromny mdf i jeden malutki mds to w daemonie trzeba dac ten maly
tylko mam problem,
a mianowicie gra sie wlacza itp, ale grafika jest gorzej niz marna..., nie slychac glosu postaci tylko ciche buczenie, napisy pojawiaja sie jakby za pozno.... itp. detale mam ustawione na 8 bo jak dam na 9 lub 10 to gra sie robi zielona i nie ma polowy textur! (same glowy widac), dzwiek tez mam na maksa...
gre sciagnalem z tych linkow co sa na 10 stronie
pomocy !!
(i wesolych świat przy okazji)
okon_gw napisał(a):Siemka mam otoz problem chyba jz tu standardowy z uruchomiem Matrixa Neo korzystalem juz chyba z tad ze wszystkich instrukcji i mam komunikat "Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software." jak macie jakas rade na to to pls o pomoc a programow jakichh uzywalem to Deamon 3,47 jaki i 4,0 na jednym i na drugim to smao bawilem sie w ten tez miniimage ten sam komunikat no i oczywiscie tez programem SR7. pozdrawiam
okon_gw napisał(a):Siemka mam otoz problem chyba jz tu standardowy z uruchomiem Matrixa Neo korzystalem juz chyba z tad ze wszystkich instrukcji i mam komunikat "Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software." jak macie jakas rade na to to pls o pomoc a programow jakichh uzywalem to Deamon 3,47 jaki i 4,0 na jednym i na drugim to smao bawilem sie w ten tez miniimage ten sam komunikat no i oczywiscie tez programem SR7. pozdrawiam
ciekma napisał(a):Witam.
Mam problem.Byl tutaj 2 lub 3 razy poruszany ale nikt nie odpowiedzial.
Odpalam gre bez problemow po czym pokazuje sie bialy ekran i za chwile alacza sie stroboskop ;] (ekran zaczyna mrugac) w miedzy czasie w prawym gornym roku pokazuje sie czarny kwadrat :shock:
Wie ktos o co biega ???z
yazoo1 napisał(a):Mam pytanie jak jade tym metrem co mam pociąg zaczymać to w jak go mam zaczmać co go zatrzymam to rusza dalej zaraz nie kapuje o co piega pomocy
Mam pytanie jak jade tym metrem co mam pociąg zaczymać to w jak go mam zaczmać co go zatrzymam to rusza dalej zaraz nie kapuje o co piega pomocy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości