A więc mam taki problem, w sobote ide do kolegi, będzie 6 kompów i chcielibyśmy pograć w cs:s'a, ale tylko 4 osoby mają konta.
Da się jakoś zrobić, żeby wszyscy mogli sobie pograć (tylko) na LANie?
MESSER napisał(a):witam ponwnie!heh mam pytanko może nie na temat ale prosze o odpowiedz. Otóż nabyłem orginalne konto steam i czy jest możliwe żeby ktoś mi je skroił??
BuBu_19 napisał(a):sorry ze sie powturze bo gdzies juz to tu bylo ale nie umiem zanalezsc a mianowicie uporalem sie juz z tym cuesteam'em i moge grac przez neta a teraz przyszla pora zeby samemu zalorzyc jakis serwerek ale nie umie kiedy zakladam serwa to nie moge na niego wejsc wiec pewnie zakladam oryginalnego serwa a jak zalorzyc skrakowanego??? Jak ktos ma jakis pomysl to niech napisze z gory dzienx
Hunt3R napisał(a):Tutaj amcie link do FireSteama (najbardziej polecany lekarstwo klient Steam v3 )
http://www.sendmefile.com/00165704
profil napisał(a):otoz mam steam orginal i zgubiłem cd-key i haslo i nazwe conta mojego a mam je na kompie jak magę to odzyskać proszę o pomoc moze jest to w jakims pliku zapisany na kompie
profil napisał(a):otoz mam steam orginal i zgubiłem cd-key
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości