Wspomiinając o problemie ze "speed.exe" to tez przy tym ślęcze, probuje w te i wefte, ale nic nie działa ..................... ale czuje ze cos mnie w krzyżu łupie- to musi byc dobry znak, ze jestem juz blisko

1. Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 or DT.
2. Install the game. serial HG34-P09L-J76E-MNH2-0JZR
3. Mount CD1 for playing.
4. Use sd4hide.exe if needed. (Anti-Blaxx is not recommended) 5. Play and Enjoy!
pumeks napisał(a):1. Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 or DT.
4. Use sd4hide.exe if needed. (Anti-Blaxx is not recommended) 5. Play and Enjoy!
a u mnie po uruchumomieniu nie widzi cd (jakies pomysly dlaczego tak?)
wyglada to tak po prostu
http://pumeks.prv.pl/images/nfs.jpg
badzi napisał(a):a i jeszcze do wszystkich co im niechodzi i wyskokuje coś w stylu "błąd speed.exe" albo "insert cd 1", niezadziała wam jeżeli macie obrazy przegrane na cd :cry: jedyna metoda to nagrać na DVD obrazy i postąpić według instrukcji jakie tu podali, albo alternatywa dla tych którzy niemają DVD wybrać się z dyskeim :lol: Sprawdziłem sam i napewno tak działa :D
djleong napisał(a):pumeks napisał(a):1. Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 or DT.
a u mnie po uruchumomieniu nie widzi cd (jakies pomysly dlaczego tak?)
wyglada to tak po prostu
http://pumeks.prv.pl/images/nfs.jpg
Mam dokladnie to samo, pomimo postepowania zgodnie z intrukcjami gra nadal nie dziala. Wyczytalem gdzies tutaj ze jesli ktos ma gre na 4CD to nie pojdzie, nie jest to prawda gdyz z tych samych plyt bylo intalowane na innym komputerze i wszystko jest ok. SD4Hide i dziala.
Wszelkie moje proby spelzaja na niczym, caly czas chce plyty. Probowalem mountowac DT 4.0, Alcoholem, probowalem Antiblaxxem, SD4Hide nic nie daje. Non stop zada plyty. Prosze o pomoc.
Mountowalem na device 0
vEnomPL napisał(a):Jest może ktoś kto ma radeona i gra mu działa ?? Jak tak to prosiłbym o podanie wersji sterowników oraz modelu karty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości