filipyo napisał(a):Kod:
1. Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 or DT.
2. Install the game. serial HG34-P09L-J76E-MNH2-0JZR
3. Mount CD1 for playing.
4. Use sd4hide.exe if needed. (Anti-Blaxx is not recommended) 5. Play and Enjoy!
kajtekjr napisał(a):Sciągnałem spolszczenie z tej stronkiHOOLIGAN napisał(a):http://www.nfszone.org/
i robie wszystko z godnie z taka instrukcja :
- Kod: Zaznacz wszystko
Instalacja:
1.Dodajecie wpis do rejestru
2.Kopiujecie plik NFS MW PL [KRS] do katalogu np. E:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\MOVIES
3.Uruchamiacie plik NFS MW PL [KRS]
4.Cieszycie sie pelnym spolszczeniem do NFS MW
Wlanczam program sd4_hide i gra sie wlacza i zachwile widze znowu pulpit windows. Co jest grane
Edit: Problem rozwiazalem po przez ponowna instalacje gry i po urzyciu pliku NFS MW PL [KRS] nie zmianialem nazwy pliku ktory jako jedyny pozostal w takiej formiebo reszta ma forme
xxxxx_english_ntsc.vp6
oraz usunąłem plik NFS MW PL [KRS] z folderu MOVIES
xxxxx_polish_pal.vp6
PS. Zamiast xxxxx wstaw nazwe plikua spolszczenie jest super (nawet filmiki sa po polsku)
1.Dodajecie wpis do rejestru
2.Kopiujecie plik NFS MW PL [Dratinni] do katalogu wktórym zainstalowaliscie gre, np. C:\Gry\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\MOVIES
3.Uruchamiacie plik NFS MW PL [Dratinni] w katlogu MOVIES
4.Jeden plik nie zmieni nazwy na xxxx_polish_pal.vp6 dokladnie "ealogo_english_ntsc.vp6" za zadne skarby nie zmieniajcie go na "ealogo_polish_pal.vp6" bo gra nie ruszy
5.Usuwacie plik NFS MW PL [Dratinni] z katalogu MOVIES
6.Cieszycie sie pelnym spolszczeniem do NFS MW
Bartekpraga napisał(a):A JA MAM SERVICE PACK 2 robiłem to wszystko metodą wrzucania większej ilości obrazów tak jak komuś się udało odpalić grę!i CO??I NIC NIE DZIAŁA !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości