Czy ktos moglby podac linka!
bjkuba napisał(a):a Mi sie włącza już lecą literki z matrixa i nagle ciach i wyskakuje takie coś Wystąpił problem z aplikacją Matrix3W32S.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty ma ktos jakis pomysł
BŁAGAM O POMOC !!
zxc84 napisał(a):U mnie pisze zeby wlozyc plyte, skad wziąśc tego patcha do gry , prosze o pomoc. z gory thX!
Czy ktos moglby podac linka!
bjkuba napisał(a):a Mi sie włącza już lecą literki z matrixa i nagle ciach i wyskakuje takie coś Wystąpił problem z aplikacją Matrix3W32S.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty ma ktos jakis pomysł
BŁAGAM O POMOC !!
marcin14wawawawa napisał(a):Niechcący się dwa zrobiły:
.... przesadnego formatowania tekstu. Kolorowanie i zwiększanie/zmniejszanie czcionki dozwolone jest tylko w szczególnych przypadkach
Marcinus13 napisał(a):Ja zrobiłem tak:
1. Zamontowałem obraz płyty w Daemonie i zainstalowałem ją.
2. We właściwościach skrótu do gry wybrałem "Uruchom w trybie zgodności z Windows 2000
3. W Daemonie włączyłem emulację Securom
4. Odpaliłem SR7_Stop, wcisnąłem "Hide"
5. Wyłączyłem SR7_Stop (to jest ważne)
6. I już javascript:emoticon(':papryczka:')
PapryczkA
WAŻNE: nie użyłem Antiblaxxa, ani żadnych cracków - potrzebny jest tylko Daemon Tools i SR7_Stop I NIC WIĘCEJ
Nie wiem czy działa z Alcoholem
Po zakończeniu zabawy trzeba znowu włączyć SR7_Stop i wcisnąć "restore" by z powrotem "odkryć" wirtualne napędy - w przeciwnym razie po ponownym uruchomieniu systemu mogą poprzestawiać się litery napędów.
CyS_i_U napisał(a):ale wy macie problemy - zastosujcie sie do tego co napisalem - jezeli nie zadziala tzn. ze zrobiliscie cos nie tak albo macie zla wersje gry - to wszystko - mi i kumplom ktorym robilem dziala za kazdym razem!
CyS_i_U napisał(a):ale wy macie problemy - zastosujcie sie do tego co napisalem - jezeli nie zadziala tzn. ze zrobiliscie cos nie tak albo macie zla wersje gry - to wszystko - mi i kumplom ktorym robilem dziala za kazdym razem!
marcin14wawawawa napisał(a):Czego wersje?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości