Rasta napisał(a):brat cioteczny uzyczył mi steama (Bronze) i jak zmieniałm jego onto to jeat all łącze sie do serverów w DOD mnimo że go niema i gra normalnie moge dostac bana ?
witam. mam pytanie dotyczace oryginalnego steama. mam ORYGINALNEGO steama wszystko dziala ale: jak wchodze w servery co maja male pingi okolo 40 to wyskakuje mi Your steam ticket has expired.... jak wchodze w te co maja okolo 200ping wszystko gra co mam robic:./ gdzies wyczytalem ze to wina servera a nie steama ale czy to prawda?
ja mam pytanie czy ktoś mógłby jeszcze raz opisać od początku do końca jak grać w cs'a przez internet?
pavian0
hpotter22 napisał(a):NET_SendPacket Error: WSAENOTCONN
muir86 napisał(a):siemka to moj 1 poscik ja mam problem z dodem. sciagam steam mam tam konto, wypokowuje pppatchera i gdy wlacze patcher update to wyskakuje blad ze jakiegos pliku czy czegos nie ma;/ dokladniej to opisze za godzinke jak mi sie dod sciagnie (jade od nowa ). wie ktos o co chodzi ?
[ Dodano: Dzisiaj o 13:48 ]
ok juz znalazzlem rozwiazanie n 1 stronie ;]
[ Dodano: Dzisiaj o 13:55 ]
sciagnalerm ppatcher exe ippc i jak chce odpalic ten exe to wyskakuje blad D;\steam\ppatcher.exe nie jest prawidlowa aplikacja systemu win 32 czyli co na XP to nie pujdzie ??
MESSER napisał(a):Witam wszystkich mam problem podobny do hpotter22 [czyli wyskakuje mi error ''Could not contacy server , using old servers list'' gdy daje na serwers.] potrzebuje szybkiej pomocy. za odp z góry thx
MESSER napisał(a):Używam normalnie non steam down
Hunt3R napisał(a):CueSteam
MESSER napisał(a):co to Cuesteam??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości