okazało się że trochę bliżej podjechałem i wszystko było si!
Ale co się okazało?
END of fabuła! moim zdaniem trochę śmiesznie to rozwiązali...
misiek_pg napisał(a):czy możecie mi powiedzieć czy jest jakiś inny program do instalacji nowych wozów w san andreas oprucz IMGtool prosze jak znacie to podajcie jakiś i odrazu może jakaś instrukcja do niego plisss
Nexan napisał(a):A ja mam z kolei baardzo dziwny problemMam ta misje w 3 miescie i tam mam misja od goscia "z kostka" ze musze go zawiesc do rzezni i potem w niej wszystkich wybic. Sek w tym ze jak zabije wszystkich to gra sie wylacza i wyskakuje blad "gta_sa.exe wykonal nieprwaidlowa operacje i zostanie on zamkniety" albo cos podobnego. Prosze o pomoc
bloodraven napisał(a):a więc tak czy robie czy ściągam to niema znaczenie żaden powtórze ŻADEN niedziała i przy każdym jest ten sam ERROR...pamiętam że przed tym jak miało wyjść SA to był jakiś news o tym że mogą być problemy z Save w SA ale ja w tą gre gram już hohoho od premiery i tak się zaczeło robić jakiś miesiąc temu i niemoge tego zwalczyć nawet jak odinstaluje gre i zainstlauej od nowa z aktu desperacji ściągnołem nawet wersje z net'a i ciągle ten sam ERROR... :shock:
misiek_pg napisał(a):ja też miałem taki problem w ostatnim pomieszczeniu używałem racketluncher i tym sposobem zabijałem gości z tego takiego "labiryntu" ustawionego z skrzynek
zacina ci jak idziesz przez ten "labiryncik" i zabijasz gościa który stoi na skrzynce (właśnie jego trzeba zabić rakietnicą)
Patch Error
Old File not found. However, a file of the same name was found.
No update done since file contents do not match.
fluid napisał(a):Twist napisał(a):posiadam nieszczesnego ge force 2mx
no to zapomnij o graniu w ta gre
nawet z 3d analyzerem
to ze komus sie uruchomila to nei znacy ze tobie tez pojdzie
musisz sie pogodzic z tym ze na tej karcie nie pograsz w SA
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości