i nawet nie chcialo mi sie dochodzic, dlaczego tak jest

tzreba sie z tym popgadzic

szoz napisał(a):szoz napisał(a):Zakładam server w cs:cz na lanie. Wpisujebo inaczej wysakuje error. Jak chce się z drugiego kompa w domu połączyc z nim to wyskakuje error jak w oryginalnych serverach steama. Jak ominąc ten błąd?
- Kod: Zaznacz wszystko
sv_lan 0
Hunt3R możesz odpowiedziec?
F4FIK napisał(a):HUNTER rozumiem ale mi teraz nie wyskakuje KICKED DUO TO SLOT ... tylko samo KICKED i nie pisze za co????
ArTeX napisał(a):Może ktoś mi powie jak dodać boty do CS:Source Very Happy (po wpisaniu komendy bot_add wyskakuje błąd "Create bot failed" czy coś w tym stylu)
Pan Hrabia napisał(a):Mam pytanie: posiadam na dysku hl2 ale chcialem zagrac w cs:source wg instrukcji zamieszczonej na samym poczatku przez Hunt3R'a - sciagnalem wszystkie programy z podanych linkow - utworzylem konto, skopiowalem plik ppatcherupdate.exe - no i tu pojaia sie problem kiedy go uruchamiam pojaia sie komunikat: "component msinet.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid" i na tym zatrzymuje sie caly proces. Czy wina moze byc to ze mam zainstal. hl2 ale w zupelnie innym katalogu?? (kiedy odpalam tego drugiego steama tamten jest wylaczony)..
Welcome to the Ppatcher Update Utility Tool!
-> DLSERVER: 2
-> Could not PING the primary server!
szoz napisał(a):szoz napisał(a):szoz napisał(a):Zakładam server w cs:cz na lanie. Wpisujebo inaczej wysakuje error. Jak chce się z drugiego kompa w domu połączyc z nim to wyskakuje error jak w oryginalnych serverach steama. Jak ominąc ten błąd?
- Kod: Zaznacz wszystko
sv_lan 0
Hunt3R możesz odpowiedziec?
...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości