Ściągne z pomoc tego scrackowanego steama tego Rag Dolla, a potem wrzuce go do steam aps?Hunt3R napisał(a):Potem zaistalujcie to:
http://rapidshare.de/files/6295090/Steam-v14.69-Cracked-CUE.rar.html
Withness napisał(a):Ściągne z pomoc tego scrackowanego steama tego Rag Dolla, a potem wrzuce go do steam aps?
wlazlkoti napisał(a):Hunt3R, a słyszałeś może, czy ktoś jeszcze ma taki problem jak ja ("no steam logon"), czy to po prostu coś u mnie, bo jeżeli coś u mnie to jutro dzień zaczne od reinstalacji windowsa, może coś pomoże...
sirdee napisał(a):Jamam taki problemik jak chce sie polaczyc w DoDs z serwerami przez steam down to mi wyskakuje abym podal haslo z konta,a jak chce grac przez non steam down to tam nie ma serwerow do dods Sad Moze ktos ma jakies serwery? albo wie co jest nie teges?
sirdee napisał(a):to jak mam sie polaczyc:( jak na non steamie nie ma serwerow do dods
A z tym nowym Steam-v14.69-Cracked-CUE bede mogl korzystac z "oryginalnych serverów"??? czy z jakich moge korzystac?
[ Dodano: Dzisiaj o 20:47 ]
A z tym nowym Steam-v14.69-Cracked-CUE bede mogl korzystac z "oryginalnych serverów"??? czy z jakich moge korzystac? bo zawsze kiedy sie lacze z serwerem musze wpisac haslo, ktore nic nie daje bo pozniej widze napis : Your SteamId Ticket has expired" czy cos w tym stylu...
po raz 325832750921356 mowie, ze nie polaczysz sie z oryginalnym serverem
hej, a mi wyskakuje taki error jak wlącze ppatchera zeby pościągac tamte pliki: Component 'msinet.ocx'' or one of thic dependencie not correctly registered: a file is missing or invalid. o co chodzi ?? skopiowałem te pliki do glownego katalogu steama
szoz napisał(a):oryginalny server = oryginalna gra
Hunt3R napisał(a):sirdee napisał(a):to jak mam sie polaczyc:( jak na non steamie nie ma serwerow do dods
no to niestety....A z tym nowym Steam-v14.69-Cracked-CUE bede mogl korzystac z "oryginalnych serverów"??? czy z jakich moge korzystac?
[ Dodano: Dzisiaj o 20:47 ]
A z tym nowym Steam-v14.69-Cracked-CUE bede mogl korzystac z "oryginalnych serverów"??? czy z jakich moge korzystac? bo zawsze kiedy sie lacze z serwerem musze wpisac haslo, ktore nic nie daje bo pozniej widze napis : Your SteamId Ticket has expired" czy cos w tym stylu...po raz 325832750921356 mowie, ze nie polaczysz sie z oryginalnym serverem
...hej, a mi wyskakuje taki error jak wlącze ppatchera zeby pościągac tamte pliki: Component 'msinet.ocx'' or one of thic dependencie not correctly registered: a file is missing or invalid. o co chodzi ?? skopiowałem te pliki do glownego katalogu steama
o to codiz,z e nawet pierwszego posta nie rpzeczytales to raz a dwa ze juz ppatcher neid ziala.... poczytaj 3 strony w tyl....szoz napisał(a):oryginalny server = oryginalna gra
jakby wszyscy czytali jak ty szoz.....![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 16:51 ]
Servery scrackowane do DoD:S
200.51.255.10:27015
213.241.65.205:27015
218.3.44.3:27016
218.3.44.3:27017
218.28.92.86:27015
210.78.145.107:27015
61.153.198.21:27016
have a nice play
Domenas napisał(a):to po cholere mamy sciagac http://rapidshare.de/files/6318109/SteamUI.rar.html
i http://rapidshare.de/files/6295090/Steam-v14.69-Cracked-CUE.rar.html ???bo juz nic nie rozumiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości