Czy te testy z kwietnia 2007 roku sa najnowsze ? czy juz sie zmienily przepisy
dzieki

amiit napisał(a):Czy te testy z kwietnia 2007 roku sa najnowsze ?
wydaje mi sie ze tutaj jakis jest blad, zaznaczylem "A" i wyszlo ze zle, co o tym m yslicie ?
amiit napisał(a):wydawalo mi sie zawsze, ze nowe przepisy nakazuja miec wlaczone swiatla zawsze, wiec zaznaczylem "A" a tu sie okazuje ze poprawna to tylko "B" i "C", wiec juz sam nie wiem
kjubus napisał(a):. ja swoj teoretyczny zrobilem w 6 minut z 3 krotnym sprawdzeniem odpowiedz;)
kjubus napisał(a): uzasadnilem i sie juz nie czepial):).
kajtekjr napisał(a):Podobno odpowiedzi znał juz po obrazkach
Lukesh napisał(a):Ojj, tym nie radze sie sugerowac, bo do kilku pytan zostaly uzyte te same obrazki i mozna sie przejechac
a pamietam. moze wzgledem wprowadzenia: tuz po wyjechaniu z osrodka w poznaniu skrecilem w jedna ulice (w prawo), gdzie na "przepisowym" dla mnie pasie (prawym) namalowany byl przystanek autobusowy (a jak pewnie wiecie, nie mozna (teoretycznie) na nie najezdzac). wiec kierunkowskaz, lusterko, zmiana pasa (a bylo PUSTO, wiec bez problemu) i tuz za przystankiem wracam na calkiem prawy pas. okazalo sie, ze musze z niego jechac w prawo, co tez zrobilem, i potem sie spytal, czemu nie pojechalem prosto, skoro nic nie mowil. uzasadnilem wiec, ze musze sie trzymac prawego pasa, przez co musialem skrecic. moze to ja mialem szczescie, ale w mysl przepisow, jakby mnie ulal za to, to bym sie odwolal.t0d napisał(a):kjubus napisał(a): uzasadnilem i sie juz nie czepial):).
pamiętasz co powiedziałeś? roboty drogowe czy cuś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości