Narazie się tylko orientuje i mam pytanie jaki samochód najmiej spala paliwa?? Najlepiej aby to był diesel i coś z niskich półek cenowych

t0d napisał(a):podczas gdy dla przeciętnego amerykanina, samochód ekologiczny to taki który spala 12 na 100 na highway'u
gulek napisał(a): bo ojciec też ma diesla a że ropy kupuje na zapas to zawsze coś by się podebrało
gulek napisał(a):jaki samochód najmiej spala paliwa?? Najlepiej aby to był diesel i coś z niskich półek cenowych
gulek napisał(a):i chodziło by mi o autka z jeszcze niższych półekja nie mam dużych wymagań co do auta aby jeździł i mało palił więc wygląd i moc i jest obojętna, poza tym prawko niedawno co odebrałem i to ma bycpierwsze auto to lepiej aby było słabsze mocą
![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 23:32 ]
BZIKU wolał bym diesla bo ojciec też ma diesla a że ropy kupuje na zapas to zawsze coś by się podebrało a od czasu do czasu staruszek napewno by bak zalał
Z niskiej polki i malo pali - nie ma to jak stary poczciwy kaszlak ;]
Lukesh napisał(a):silniki VW 1,9 TDI 90KM
BZIKU napisał(a):Powiem ci ziomuś....diesel...rosyjska ruleta...jezeli nie kupisz nowego możesz wtopić..
BZIKU napisał(a):Moje zdanie od X czasu eksploatacji-benzyna+lpg
BZIKU napisał(a):bazuje tylko na europie-D
samochód który najmniej pali
Wojtasgls napisał(a):honda civic poj. od 1.3 do 1.5 kopny samochodzik a spalanie od 6 do 8
Wojtasgls napisał(a):bmw e30 od 12 do 23 benzyny(driftowalem ostatnio)...
Wariat napisał(a):Znajomy ostatnio sprzedał mazde 323 diselek 4,5-5,5 litra na 100km,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość