Chciałbym zrzucić parę kilo z mojego brzucha.Zdaję sobie sprawę oczywiście z tego,że szybko to nie nastąpi.Ale jeśli wytrwam w postanowieniu określony czas może się udać.
Dlatego mam takie grzeczne zapytania:
-Czy znacie jakieś ćwiczenia na brzuch,pomijając szóstkę weidera,ponieważ ją znam i mam zamiar ćwiczyć.(Ale chciałbym spróbować czegoś jeszcze).
-I tu moje następne pytanie.Czy można wykonywać kilka ćwiczeń w jednym dniu?To znaczy np: szóstkę weidera rano,a jakieś inne ćwiczenie po południu,itp.
- i ostatnie już,trzecie pytanie:Czy znacie jakąś dobrą dietę,na spalanie?Ja słyszałem,że zdrowo jest ,gdy nie je się po 19:00,udaje mi się wytrwać w tej diecie już tydzień ale wydaje mi się,że tak,nie spalę ,nawet kg po miesiącu.Ewentualnie nie będę tył.
Najbardziej zależało by mi na tych ćwiczeniach ,które nie wymagają posiadania jakiejkolwiek sztangi,ani nic z tych rzeczy.Kiedyś widziałem w gazecie men's healt takie właśnie ćwiczenia,które nie wymagały żadnych specjalistycznych przyrządów.No ,ewentualnie mogą być ciężarki,bo te mogę sobie załatwić za free.
Tak więc,proszę Was o pomoc,za którą z góry dziękuje.