ToServeAndProtect napisał(a):prosi o podanie numeru karty kredytowej
Informacje wymagane
W celu otwarcia konta PayPal Użytkownik musi podać swoje imię i nazwisko, adres, numer telefonu i adres e-mail. Aby móc dokonywać płatności za pomocą serwisu PayPal, Użytkownik musi podać dane dotyczące karty kredytowej, karty debetowej lub informacje o rachunku bankowym (informacje o rachunku bankowym są niezbędne po osiągnięciu łącznej kwoty płatności o równowartości kwoty £1 000,00 GBP lub jej równowartości w walucie kraju zamieszkania). Prosimy także o wybranie dwóch różnych pytań zabezpieczających (takich jak miejsce urodzenia czy imię zwierzęcia domowego). Te informacje są nam niezbędne do przetwarzania transakcji, wygenerowania nowych haseł w razie ich zapomnienia lub utraty, zapewnienia użytkownikom ochrony przed oszustwami związanymi z kartami kredytowymi i aktualnymi kontami oraz kontaktowania się z użytkownikami w razie zajścia takiej potrzeby w związku z administrowaniem kontami.
W przypadku wysyłania lub otrzymywania za pomocą systemu PayPal płatności związanych z transakcjami o dużej wartości wymagane jest także podanie numeru ubezpieczenia w celu zachowania zgodności z zasadami zapobiegania zjawisku prania brudnych pieniędzy.
Tom@szek napisał(a):karty debetowej
ToServeAndProtect napisał(a):Tom@szek napisał(a):karty debetowej
właśnie mi takiej karty nie czyta bo taką posiadam. jestem w mBank
tt00mmeekk napisał(a):bo ja po miesiącu używania jeszcze nie znalazłem konta
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości