michalek napisał(a):Witam zakładałem wczesniej temacik czy DVD odczyta teledyski VOB nagrane na DVD jako data wiec spoko teraz mam pytanie jak zrobic menu do dvd zeby je nagrac razem z tymi teledyskami takie odnosniki do tych teledysków i tapetki miedzy tym ? da sie wogóle tak ? dzięki za odpowiedz
guma166 napisał(a):Nie wiem czy to się da zmienic ale domyślnie jest t o zdjęcie z pierwszej sceny z teledysku
ja wlasnie chce program zebym ja mógł do tego zrobic menu i nagrac razem z nimi na płytke DVD tak zeby mi to menu widziało przy włączeniu do stacjonarnego DVD i w tym menu chce sobie umiescic odnosniki do teledysków i jakies tła
[ Dodano: Dzisiaj o 16:36 ]
Kruk napisał:
Jemu chyba chodzi o to, że jak włoży płytke do DVD to będzie menu jak w orginalnych filmach na DVD. ?
wlasnie takie menu chce zrobic tylko ze to nie są jak na DVD dwa pliki na płycie AUDIO TS I VIDEO TS tylko 20 luźne teledyski w formacie VOB i do nich chce obok menu miec ale tak zeby była opcja zeby czytało to menu odrazu przy włozeniu dvd a nie włączało mi teledysków
Pan W. napisał(a):Polecam taki programik 'ConvertXtoDVD'
guma166 napisał(a):w Nero Vision
michalek napisał(a):dzięki za instrukcje jeszcze jedno mam pewnosc ze jakosc nie ulegnie zmianie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości