Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
samochód z prenumeraty radiocontrol • programosy.pl

• Ogłoszenie:

samochód z prenumeraty radiocontrol

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

samochód z prenumeraty radiocontrol

Postprzez bialko_0019 06 Sie 2006, 23:38

Witam.Mam taki problemik. Jeżeli ktoś składał ten samochód czy wie o co chodzi.otoz to:. Złącze w kontrolerze prędkości dokładnie w przewodzie MINUS ( Czarny kabel) strasznie się nagrzewa i lekko się się stapia.PLISSSSSSSS o odpoweidz. Czekam juz ponad tydzień i nikt nieodpowoada !!!!!!!!!!

[ Dodano: Dzisiaj o 19:36 ]

Witam.Mam taki problemik. Jeżeli ktoś składał ten samochód czy wie o co chodzi.otoz to:. Złącze w kontrolerze prędkości dokładnie w przewodzie MINUS ( Czarny kabel) strasznie się nagrzewa i lekko się się stapia.PLISSSSSSSS o odpoweidz. Czekam juz ponad tydzień i nikt nieodpowoada !!!!!!!!!!

dlaczeo nikt nieodpisuje ........ szkoda , myslałem że ktoś pomoże ale niesteyt nikt taki sie nie znalazł .... :( :( :( :(
Pisze bo chce pomóc. Jeżeli robię błąd - popraw mnie.
bialko_0019
~user

Dołączenie: 10 Kwi 2006, 21:44
Miejscowość: Radom

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości