napster napisał(a):A no i jeszcze... czy gry z PSX'a chodzą na PS2 ?
napster napisał(a):czy gry z PSX'a chodzą na PS2 ?
Rufus napisał(a):Przerobka ps2 dzis jest w granicach 100-150 z
napster napisał(a):1. Do czego służy dysk w konsoli? Mogę tam zapisywać "savy" z gier czy co Very Happy powiedzcie bo jestem zielony w tych sprawach... obsługa PSX'a była łatwa Mr. Green .
NAJNOWSZA TECHNOLOGIA DO PODŁĄCZENIA DYSKU TWARDEGO DO PLAYSTATION 2,KOPIOWANIE
NA NIEGO GIER I GRANIE BEZPOŚREDNIO Z DYSKU BEZ POTRZEBY UŻYWANIA PŁYT W NAPĘDZIE.
Na dysk powstają już programy za pomocą których idzie już wgrywać filmy DivX ,MP3 , Zdjęcia JPEG i oglądać je
bezpośrednio z dysku twardego . No i oczywiście odpalać różne drobne programy typu Media Player ,Emulatory + Romy itd.!!!
Można łączyć się bezpośrednio z komputerem za pomocą kabla sieciowego by przenosić GRY i PROGRAMY
jak w XBOX! z pliku iso,gi,nero jak i z płyty z napędu komputera !!!
TO WSZYSTKO DZIAŁA NA NIEPRZEROBIONEJ KONSOLI !!!
KOPIUJESZ ORYGINAŁY KTÓRE NIE SĄ CI JUŻ WIĘCEJ POTRZEBNE !!!
CZEGO TO JESZCZE NIE WYMYŚLĄ , ERA PLAYSTATION 2 DOPIERO NADCIĄGA !!!
DO KOPIOWANIA NA DYSK KOPI POTRZEBNA JEST SLIDE CARTA A NIE PRZERÓBKA - REWELACJA !!!
CO KUPUJESZ :
* HD LOADER (PAL) ORYGINŁ !!! (NIE POTRZEBNE SA ŻADNE MODCHIPY DO DZIAŁANIA !!!)
* NETWORK ADAPTOR SONY PAL (PODŁĄCZENIE DYSKU I INTERNETU + PC I ZGRYWANIE Z NIEGO !!! )
* SLIDE-CARD ( DO WGRYWANIA KOPI BEZPIECZEŃSTWA !!! )
* DYSK TWARDY 120 GB ( NA TWOJE GRY I PROGRAMY )
napster napisał(a):2. Czy jak przerobię konsolkę (raczej nie) to pogorszy jej "żywotność"? Rolling Eyes
Rufus napisał(a):KOPIUJESZ ORYGINAŁY KTÓRE NIE SĄ CI JUŻ WIĘCEJ POTRZEBNE !!!
napster napisał(a):Będę pożyczał od kumpla orginały i na dysk
1. Do czego służy dysk w konsoli? Mogę tam zapisywać "savy" z gier czy co powiedzcie bo jestem zielony w tych sprawach... obsługa PSX'a była łatwa
mefisto85 napisał(a):ja bym w zyciu nie kupil nieprzerobionej,
tymbardziej jak masz net, to mozesz sciagac i nagrywac gierki, dolóż 100zł i kup przerobioną
PZDR
r3v4n napisał(a):Ja na twoim miejscu wstrzymałbym się jakieś 2 miechy jescze i kupił jakiegoś nextgena
Podobno jak się konsolkę przerobi to jest mniejsza "żywotność".
fluid napisał(a):zalezy od tego jak trafisz
napster napisał(a):Podobno jak się konsolkę przerobi to jest mniejsza "żywotność".
fluid napisał(a): zalezy od tego jak trafisz
pawfer napisał(a):Ja na twoim miejscu wstrzymałbym sie jeszcze pare dni,bo firma Sony zapowiedziała obnizke cen Ps2 do 400 zł,obnizka miała obowiazywac juz od poczatku maja ale trzeba bedzie poczekac troszke aż dojdzie do Polski.
A Microsoft obniza cene xboxa do 310 zł.
napster napisał(a):Zresztą PS2 kupuje dopiero w 1-10 czerwca
Ziomek* napisał(a):Jeżeli Konsola będzie dobrze przerobiona to nic nie ma prawa źle chodzić. Żywotność bedzie takla sama.
cycu99 napisał(a):Nie kupuj jakiegoś bylejakego Swap Magica 3.6, tylko mod chipa ponieważ na swapie nie chodzi żadna ( Exclamation ) gra z EA sports Exclamation itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości