Suboshi napisał(a):Przyzwoity dzwięk
Suboshi napisał(a):cena max 250zł-350zł
Wariat
Wariat napisał(a):a ten twój 899 zł
Wariat napisał(a):ja trzymam dystans do drogich, małych żeczy bo lubie je gubić
Creative MuVo V200 to przenośny odtwarzacz MP3/WMA w białej eleganckiej obudowie z niebieskim wyświetlaczem wyposażony w radio UKF i dyktafon Jest to niewielkie, lekkie urządzenie złożone z modułu baterii i odtwarzacza. Jedna bateria AAA zapewnia czas ciągłego odtwarzania wynoszący ponad 15 godzin, a złącze USB 2.0 gwarantuje szybkie przegrywanie muzyki i danych metodą „przeciągnij – upuść". Radio UKF oferuje 32 ustawienia oraz wyszukiwanie stacji, a wbudowany mikrofon umożliwia nagrywanie głosu. Dołączone do odtwarzacza oprogramowanie Creative MediaSource umożliwia konwersję plików na komputerze.
Najważniejsze cechy:
# Może pomieścić do 16 godzin muzyki w formacie MP3
# Wbudowane radio UKF z ustawieniami 32 kanałów oraz opcją ręcznego i automatycznego wyszukiwania stacji.
# Dwumodułowa budowa i przegrywanie plików metodą "przeciągnij – upuść" poprzez szybkie złącze USB 2.0.
# Wbudowany mikrofon umożliwia nagrywanie głosu.
# Odwracalny, podświetlany na niebiesko wyświetlacz LCD, odpowiedni dla osób lewo- i praworęcznych.
# 5-pasmowy programowalny korektor dźwięku z czterema zaprogramowanymi charakterystykami korekcji (jazz, rock, pop, klasyczna).
W pakiecie:
# Słuchawki douszne
# bateria AAA
# płyta instalacyjna CD
# smycz
# instrukcja
# gwarancja 1 rok
krisu napisał(a): bateria AAA
fluid napisał(a):jedna bateria wystarcza srednio na 8h sluchania
Jedna bateria AAA zapewnia czas ciagłego odtwarzania wynoszacy ponad 15 godzin
krisu napisał(a):Jedna bateria AAA zapewnia czas ciagłego odtwarzania wynoszacy ponad 15 godzin
zaufaj mi w praktyce zadna bateria nei pociagnie dluzej niz 8h (max 10h)
pawlakforever napisał(a):ja mam akomulatorki
to jeszcze zalezy jakiej pojemnosci sa te akumulatorki
zreszta tutaj jest mowa o bateriach a to roznica
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości