• Ogłoszenie:

Kto wykonał remont pod klucz? podziel się swoimi doświadczen

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

Postprzez ron4 15 Kwi 2025, 17:22

Cześć chłopaki! Naprawdę chcę przeprowadzić remont pod klucz, ale chcę, żeby wszystko odbyło się bez biegania, jasno i pod kontrolą. Zobaczyłem reklamę pewnej firmy, w której cały proces można kontrolować za pomocą aplikacji, jakby wszystko było online — rysunki, dokumenty, kamery, czaty. Czy ktoś faktycznie to zrobił? Jak bardzo jest to wygodne i czy to prawda, że ​​wszystko jest przejrzyste? Ważne jest dla mnie, żebym nie musiał jeździć na plac budowy setki razy, żeby sprawdzić, jak radzą sobie pracownicy. Szczególnie interesuje mnie, czy możliwe jest natychmiastowe koordynowanie wszystkich wizualizacji i edycji w aplikacji.
ron4
~user

Dołączenie: 22 Wrz 2024, 17:28

Postprzez den1988 15 Kwi 2025, 17:30

Niedawno zakończyliśmy remont dzięki RSU i jestem naprawdę zachwycony. Wszystko było tak, jak opisałeś – nie musiałem nigdzie iść, wszystko miałem w telefonie. Mają własną aplikację ROOMSKEY, dzięki której można śledzić postęp prac remontowych, oglądać zdjęcia, zatwierdzać dokumenty i rysunki. Bardzo wygodne, zwłaszcza gdy pracujesz i nie masz czasu kontrolować każdego kroku. Zobacz, jak wszystko jest dla nich zorganizowane. Codziennie do mieszkania dochodzą fotorelacje, można też podłączyć kamerę i zobaczyć, co dzieje się w mieszkaniu. Kolejnym ogromnym plusem jest wizualizacja. Projektant i ja omawialiśmy wszystko bezpośrednio w aplikacji, na czacie.
den1988
~user

Dołączenie: 22 Wrz 2024, 18:35

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości