to oplaca mi sie przejsc na 128? za pakiet non stop place 84,18
a jak wykorzysta sie te 7 giga to predkosc spada mocno?
bogdan99 napisał(a):na 512 mnie nie stac...
bogdan99 napisał(a):za pakiet non stop place 84,18
bogdan99 napisał(a):za pakiet non stop place 84,18
miesięczna opłata (umowa na 24 miesiące) 96,38
bogdan99 napisał(a):to oplaca mi sie przejsc na 128?
bogdan99 napisał(a):a pozatym jak bede mial 512 to bede mial transfery 64kb/s czyli jak sie pozadnie zaciagne to sciagne 5 giga w jeden dzieni co przez 5 dni i caly transfer w dupe? a potem lacze 32??
bogdan99 napisał(a):Kuzwa, bo ja mam isdn to moze byc caly czs podlaczony a telefon dziala.
bogdan99 napisał(a):Hmm pan od neo mowil ze da sie laczyc na 2 kanaly a jak ktos bedzie dzwonil to predkosc spadnie... a jak sie laczylem na 2 kanaly to u mnie byzlo zajete Neutral Evil or Very Mad
czy ktos wie jak to zrobic??
bogdan99 napisał(a):Jakbym mial 128 nielimitowane to by bylo zajefajnie!!!!!![]()
![]()
czy ktos wie jak to zrobic??
SaTeJa napisał(a):Ja osobiście nigdy nie zamieniłbym Internetu bez limitu na limitowany.
precel_dozy napisał(a):SaTeJa napisał:
Ja osobiście nigdy nie zamieniłbym Internetu bez limitu na limitowany.
Jestem ciekawy czy jakbys mial 2 wyjscia albo neo albo zycie bez neta ciewawe co bys wybral
precel_dozy napisał(a):Jestem ciekawy czy jakbys mial 2 wyjscia albo neo albo zycie bez neta ciewawe co bys wybral Very Happy
pozdro
SaTeJa napisał(a):Nie ma takiej możliwości. Życie bez internetu nie wchodzi w grę .
Gdybym miał 2 możliwości : płacić 90zł za 256kb bez limitów lub płacić 45zł za 256 z limitami oczywiścię wziąłbym opcję pierwszą.
bogdan99 napisał(a):Mam teraz pakiet internetowy non stop, czyli lacze sie modemem na 64kb... Nie mam ograniczenia sciagnietych danych jak w neo,
bogdan99 napisał(a):a po drogie to ja do niedawna tak mialem ze nie bylo zadnego wyboru neta na stale... az wszedl pakiet non stop! A i tak niezla przeprawe mielismy z TP :|
SaTeJa napisał(a):Gdybym miał 2 możliwości : płacić 90zł za 256kb bez limitów lub płacić 45zł za 256 z limitami oczywiścię wziąłbym opcję pierwszą.
bogdan99 napisał(a):a ja mam albo 64 bez limitu bub 128/256 z limitem 7 gb :| ... wiec co brac?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości