Ryuuk napisał(a):Czy więc teraz ma on pełne podstawy prawne aby domagać się tego sprzętu?
anded napisał(a):Ale czuje że bez drogi sądowej się nie obejdzie.
6.11.
Zamknięcie Aukcji następuje z upływem czasu, na który przewidziana była Aukcja. Wcześniejsze zamknięcie następuje:
a. w Akcjach jednoprzedmiotowych z opcją Kup Teraz – po skorzystaniu przez Kupującego z tej opcji,
b. w Aukcjach wieloprzedmiotowych wyłącznie z opcją Kup Teraz – po skorzystaniu przez Kupujących (Kupującego) z tej opcji, w wyniku czego sprzedane zostały wszystkie wystawione sztuki Towaru,
c. z chwilą zamknięcia Aukcji na podstawie decyzji Sprzedającego, o której mowa w art. 6.12.
6.12.
Sprzedający może w każdym czasie zamknąć Aukcję, wówczas zwycięzców Aukcji ustala się według stanu na chwilę zamknięcia Aukcji. Jeżeli w trakcie Aukcji nastąpiła kradzież lub zniszczenie Towaru, Sprzedający w drodze wyjątku może zamknąć Aukcję bez ustalania jej wyniku (tj. nie ustala się zwycięzcy Aukcji), uprzednio odrzucając wszystkie złożone przez Licytantów oferty.
apg2312 napisał(a):c. z chwilą zamknięcia Aukcji na podstawie decyzji Sprzedającego, o której mowa w art. 6.12.
6.12.
Sprzedający może w każdym czasie zamknąć Aukcję, wówczas zwycięzców Aukcji ustala się według stanu na chwilę zamknięcia Aukcji.
gohan512 napisał(a):ale jak się im nie uda opchnąć wysoko jakiejś rzeczy to zadowoleni z życia kończą aukcję i mówią, że nie mogą nic zrobić
Nie wiem, czy Pan zna polskie prawo ale wg niego nie musze sprzedawac
przedmiotu, jesli cena jest dla mnie krzywdząca, wiec nie bedę Panu
tłumaczył drugi raz ani tymbardziej nic wysyłal, żegnam.
Prosze spojrzeć na date tego artykułu, tak bylo w tamtym roku, tak sie
składa ze studiuje prawo i jestem z nim na bierząco wiec niech sie pan
juz nie kompromituje, dzisiaj juz Pan nie wygra takiej sprawy.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości