eMaNeTeWu napisał(a):Witam
Otóż gram około 1.5 tyg na gitarze, podstawowe akordy łapie i chciałem pójśc dalej, zagrać i zaśpiewać. Lecz mam z tym ogromne problemy, nie potrafie grać i śpiewać jednocześnie! Gdy gram Na zawsze i na wieczność - wilki (proste akordy a G F a - zwrotka) i gdy podczas gry zaczynam śpiewać to bicie kompletnie mi sie rozsypuje, a jeśli bardziej sie skupie na biciu to nie moge nic zaśpiewać... Co jest? Czy da sie to jakoś wytrenowac?Czy jakis ułomny jestem czy coo xdd
Pomóżcie

Budosz napisał(a):eMaNeTeWu napisał(a):mam to samo a gram 2 miesiące xd
 no to jeszcze troche przede mną aby to zagrać i zaśpiewać
 no to jeszcze troche przede mną aby to zagrać i zaśpiewać  P a myślałem że to będzie takie łatwe
P a myślałem że to będzie takie łatwe 

eMaNeTeWu napisał(a):Ceny mogą być z allegro tak do 350-400 zł może być używana
 bo jak nie to nie ma sensu, bo połowę z tego wydasz na piec, a drugą połowę na skywaya/iaxa a to nie jest dobry patent :p
 bo jak nie to nie ma sensu, bo połowę z tego wydasz na piec, a drugą połowę na skywaya/iaxa a to nie jest dobry patent :p

Mam około 500zł i chiał bym za to kupic Gitarę + Piec najlepiej coś używanego bo nowej to nie ma sensu kupować, starta kasy
 Mam około 500zł i chiał bym za to kupic Gitarę + Piec najlepiej coś używanego bo nowej to nie ma sensu kupować, starta kasy 

Budosz napisał(a):Wzmacniacz na Metal/Hard rock/Rock

A coś tańszego? Nie potrzebuje super czystego dźwięku nie gram na koncertach ani publicznie ^^
 A coś tańszego? Nie potrzebuje super czystego dźwięku nie gram na koncertach ani publicznie ^^

Budosz napisał(a):Nie potrzebuje super czystego dźwięku
Budosz napisał(a):Metal/Hard rock/Rock
 Bez sensu kupić 'pierdziawkę' za 200 zł żeby później się wkurzać.
 Bez sensu kupić 'pierdziawkę' za 200 zł żeby później się wkurzać.

„To po prostu jeden z najlepiej brzmiących mini wzmacniaczy jakie kiedykolwiek słyszeliśmy…

Budosz napisał(a):Peavey Backstage
Budosz napisał(a):CORT X2

Okocza napisał(a):zupełnie inaczej mi się gra na Corcie niż innych gitarach, o wiele wygodniej.
 ale to koszt 280zł +/-
 ale to koszt 280zł +/-

Okocza napisał(a):ale lepiej jechać do sklepu i się przymierzyć do gitary.

Okocza napisał(a):teścik tego combo
 zależy od ustawienia mikrofonu , jego jakości , czułości itp.
 zależy od ustawienia mikrofonu , jego jakości , czułości itp.
 dzisiaj dokupię jeszcze jedną i zobaczę czy dało to efekt :d
 dzisiaj dokupię jeszcze jedną i zobaczę czy dało to efekt :d

A i co do wzmacniacza może znalazło by się coś dobrego w podobnej cenie w ty sklepie guitarcenter.pl?
 A i co do wzmacniacza może znalazło by się coś dobrego w podobnej cenie w ty sklepie guitarcenter.pl?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości