Zacząłem ten temat bo chcę was ostrzec przed grasującym we Wrocławiu niebezpieczeństwem. Mianowicie chodzi o pewien znany Wrocławski sklep komputerowy. Uważany jest za najlepszy i najtańszy sklep w branży komputerowej we Wrocławiu. Część z was już zapewne się domyśla o jaki sklep może chodzić. Jest to AR#ST (pełnej nazwy nie podam ze względów wiadomych

Sytuacje taką miałem właśnie ja. Grafika mi się przegrzała i przez nią szwankował mi komputer. A więc zaniosłem ją do serwisu. Wszystko ładnie wytłumaczyłem i powiedziałem jak było. Z uśmiechem miły pan mnie obsłużył, wziął grafikę na półkę. Jak sie okazało po 14 dniach roboczych to była ostatnia rzecz jaką z nią zrobili. Rozjaśniając, leżała na półce przez 3tyg. w stanie takim jakim do nich trafiła. Nic kompletnie NIC z nią nie zrobili, po czym usiłowali mi wmówić, że została naprawiona. W dniu dzisiejszym grafika trafiła do nich ale już jako spalona.
Podobną sytuacje miał inny pan który kupił u nich komputer za 3500zł. Miał z nim jakieś problemy (nie mówił mi jakie). Zanosił go dziś po raz 3 i dotychczas nic z nim nie zrobili.
Dlatego więc wystrzegam wszystkich przed nimi. Kierujcie się do innych sklepów!