DIIL napisał(a):co polecacie ??

qrminator napisał(a):Poza tym we wrześniu minie rok odkąd mam multimo i jak na razie nie było żadnych poważnych awarii, cały czas pełny transfer, nie mam powodów do narzekań.

)  neostradę kupiłem porządny router i wszystko śmiga, 0 rozłączeń , awaria do tej pory była może 1-2 (wraz z telefonem) zawsze max transfer ,, pingi na www.wp.pl 20 ms . Co jeszcze można chcieć?
 )  neostradę kupiłem porządny router i wszystko śmiga, 0 rozłączeń , awaria do tej pory była może 1-2 (wraz z telefonem) zawsze max transfer ,, pingi na www.wp.pl 20 ms . Co jeszcze można chcieć? 

neo neo i jeszcze raz neo!!
 ..Sprobuj sie dodzwonic na Blekitna linie czy jak to sie nazywa, i trafic na jakas kompetentna osobe, ktora jest Ci wstanie pomoc wrazie awarii..
 ..Sprobuj sie dodzwonic na Blekitna linie czy jak to sie nazywa, i trafic na jakas kompetentna osobe, ktora jest Ci wstanie pomoc wrazie awarii..  

Chodź ja bym podzwonił po szukał czy jakaś firma nie ma zamiaru wejść na teren twojego zamieszkania
 Chodź ja bym podzwonił po szukał czy jakaś firma nie ma zamiaru wejść na teren twojego zamieszkania  A pewnie masz pingi na wp.pl 20 ms z neostrady dlatego że TePsa jest hosterem portalu wp.pl
 A pewnie masz pingi na wp.pl 20 ms z neostrady dlatego że TePsa jest hosterem portalu wp.pl 

kajtekjr napisał(a):neo neo i jeszcze raz neo!!
I nic tylko strzelic sobie w łeb....Sprobuj sie dodzwonic na Blekitna linie czy jak to sie nazywa, i trafic na jakas kompetentna osobe, ktora jest Ci wstanie pomoc wrazie awarii..

Powodzenia

kajtekjr napisał(a):Sprobuj sie dodzwonic na Blekitna linie czy jak to sie nazywa, i trafic na jakas kompetentna osobe, ktora jest Ci wstanie pomoc wrazie awarii

Neo mam ok 4 lata w ciagu ktorych wystapila jedna awaria ze strony ISP
 ..Ja juz nie raz miałem problem z zanizonym transferem i dopiero po porzadnym podniesieniu glosu na panią przy telefonie przychodzi ktos wmiare kompetentny i daje zgloszenie sprawdzenia czegos tam i po 30 minutach transfer wraca..
 ..Ja juz nie raz miałem problem z zanizonym transferem i dopiero po porzadnym podniesieniu glosu na panią przy telefonie przychodzi ktos wmiare kompetentny i daje zgloszenie sprawdzenia czegos tam i po 30 minutach transfer wraca.. 

Xelos napisał(a):becnie mam 6Mb za ok 120 zl

mati43 napisał(a):Biez cokolwiek tylko nie neostrade

Xelos napisał(a):dobrych kilku lat neo dostarcza mi takie uslugi internetowe na jakie licze czyli szybkie bezawaryjne i za niewygorowana cene.
 W TP płacisz za neta jak za zboze..
 W TP płacisz za neta jak za zboze.. 
Xelos napisał(a):neo 6mb na 3 lata - 119zł
netia 6mb na 3 lata - 124zl
multimedia 6mb na 3 lata - 132/116zł

Kiedys z neo byly problemy
Xelos napisał(a):w neo od bardzo dlugiego czasu tez wszystko dziala ok

moniek123 napisał(a):bla bla bla bla takie gadanie kajtekjr kiedy miałęś ostatni raz neo? 5 lat temu?
 ..Zeby płacic 76 zł za internet 1Mb/s to jest jakies nie porozumienie (umowa na rok!)..
 ..Zeby płacic 76 zł za internet 1Mb/s to jest jakies nie porozumienie (umowa na rok!).. 
moniek123 napisał(a):Widzisz może i miałęś problemy jak mieszkasz w jakieś dziurze całkowicie oderwaną od świata

moniek123 napisał(a):neo po 4 lata i wg nich poprostu trzeba umieć "się tym posługiwać"

moniek123 napisał(a):nie dziwie sie jak jakieś dziecko neo dostanie neostrade i używa jeszcze modemu który dostał od nich
 BTW. A czego ma uzywac ? Kupic inny modem ADSL ktory działa w taki sam sposób ktory otrzymało sie od TP ?
 BTW. A czego ma uzywac ? Kupic inny modem ADSL ktory działa w taki sam sposób ktory otrzymało sie od TP ? moniek123 napisał(a):nie umie skasować wirusow i potem gada głupoty że neo jest z dupy
 ..Logi z HJ i Combofixa itd. nie sa mi obce
 ..Logi z HJ i Combofixa itd. nie sa mi obce 
moniek123 napisał(a):myślisz że czemu w większości firm używa sie neostrady?bo jest do dupy ?
moniek123 napisał(a):spytaj sie jakiś doświadczonych ludzi na temat neostrady to zobaczymy co ci powiedzą
 Zreszta widac to ze w niektorych czesciach Polski nawet nie sa wstanie zapewnic transferu 1 Mb/s..
 Zreszta widac to ze w niektorych czesciach Polski nawet nie sa wstanie zapewnic transferu 1 Mb/s..  Nie mowiac juz o 6 Mb/s..
 Nie mowiac juz o 6 Mb/s..  Smiech na sali..
 Smiech na sali.. 

kajtekjr napisał(a):Xelos napisał(a):dobrych kilku lat neo dostarcza mi takie uslugi internetowe na jakie licze czyli szybkie bezawaryjne i za niewygorowana cene.
Nie wygórowana ? Uwazasz ze 119 zł za neta 6Mb/s przez 3 lata to nie wygórowana kwota ? Nie wygórowana kwota to np. 89 zł przez 13 miesiecy (1 miesiac gratis) + instalacja 39 zł w Chello za neta 10 Mb/sW TP płacisz za neta jak za zboze..
Xelos napisał(a):neo 6mb na 3 lata - 119zł
netia 6mb na 3 lata - 124zl
multimedia 6mb na 3 lata - 132/116zł
Umowa na 3 lata = cyrograf.. ;]
kajtekjr napisał(a):Jasne! 30 tysiecznie miasto w centralno-zachodniej czesci kraju, no tak dziura jak nic

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości