przez pawel1710 11 Mar 2007, 00:34
W proline takie rzeczy to normalka. Moj kumpel rok temu oddał karte graficzną do serwisu w tym sklepie to wogóle nie dostał zastępczej. Powiedzieli, że czas jaki mają to 21 dni roboczych, czyli nie wliczając weekendów. Po ponad miesiącu karty dalej nie było, więc sie wk...wił i ich zjechał i wtedy dopiero dali mu nową kartę, ale nie usłyszał od nich ani przepraszam, ani nie dostał żadnej rekompensaty nawet w postaci myszki czy klawiatury za 10 zł, a rzecz cała miała miejsce w centrali sklepu we Wrocławiu, ale i tak powiedzieli że będa odsyłać do producenta, czy dystrybutora. Ja też w tamtym roku również w tym samym sklepie w centrali we Wrocławiu kupiłem kość ram która padła, również nie dostałem zastępczej chociaż mowiłem im, że to moja jedyna kość ram i bez niej nie uruchomie komputera a potrzebny mi jest do pracy. Po około dwóch tygodniach i po chyba 20 informacji że jeszcze nie ma również sie wk....wiłem. Opieprzyłem ich, bo niby jak naprawić kość ram, co tam mozna zrobic, więc czemu to tak długo trwa, ale on powiedział że czas jest 21 dni roboczych(czyli rutynowe ich działanie na takie sprawy), ale sprubuje coś przyspieszyć i jak coś to zadzwoni do mnie i zaczął gdzieś dzwonić i cos sprawdzać w komputerku. Czekałem do nastepnego dnia, ale telefonu żadnego nie otrzymałem, więc znów się tam udałem i z podniesionym głosem znow się pytam czy juz jest, po czym znów cos poszperał w komputerku i nagle usłyszałem informację, że bedzie wymiana na nową kość. W tym sklepie mają atrakcyjne ceny, ale obsługa serwisowa jest na bardzo mizernym poziomie, wszystko trzeba załatwiać opierdzielając ich.
Płyta główna: ASROCK AM2NF3-VSTA, Procesor: AMD Athlon 64 3000+ AM2(1,8GHz@2,55GHz), Karta graficzna: Palit GeForce 7600GT 256MB GDDR3 1.4ns 560/1400@690/1720, Karta dźwiękowa: Sound Blaster Audigy SB0090, Pamięć RAM: GOODRAM 2x1024MB DDR2 800MHz@850MHz CL5 , HDD: 160GB Western Digital WD1600JB, CD/DVD: LITE-ON DVDRW SHW-160P6S + LITE-ON DVD SOHD-167T, Zasilacz: MODE COM FEEL II 500Wat, Obudowa: Tracer VIVO, Monitor: Samtron 76E