Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Mam problem z zainstalowaniem sterowników do mojej karty gra • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Skład Opału • Ron's Editor • AIDA64 Extreme Edition • Faktura VAT • Uni Faktura • Windows System Control Center (WSCC) • Far Manager • Punkt Skupu • Winxvideo AI
mam problem z zainstalowaniem sterowników do mojej karty graficznej GF 8500 GT. Zacznijmy od tego ,że jestem w sterownikach zielony. niedawno zrobiłem format i wgrałem system windows xp professional. Zrobiłem to ponieważ no moim poprzednim systemie wywalił jakis błąd i komputer działał tylko w trybie awaryjnym. Np. jak grałem w mw2 to po chwili wyskakiwały takie różowe "duszki" i nic sie nei dało zrobić. Tylko reset i uruchomienie w trybie awaryjnym . teraz po zainstalowaniu nowego systemu nie moge zainstalowac sterownikow do karty. Poprostu podczas instalacji wyskakuje po pewniej chwili "Instalacja zakończyła się niepowodzeniem." dodam jeszcze ,ze mam płyte główną ASUS m2v mx se . I zainstalowałem tylko sterownik do karty dzwiekowej. nic wiecej. Prosze o szybką pomoc
czy sciągałeś odpowiednie sterowniki ze strony www.nvidia.pl jakie sterowniki instalowałeś gdy wyskakiwał ten bład ? tzn skąd je miałeś ? z płyty CD, która była w zestawie z kartą graficzną
Czy system w pełni zaktualizowany ? Jeżeli nadal masz ten błąd przy instalacji sterów i zainstalowałeś odpowiednie drivery do chipsetu to wyłącz w biosie kartę zintegrowaną. Może jeszcze jakieś starsze stery zadziałają. Ewentualnie spróbuj program DriverMax,sam go używam od dłuższego czasu i spisuje się wyśmienicie,sam wyszukuje i instaluje sterowniki.Jedyna jego wada w darmowej wersji jest taka że można pobrać tylko 2 drivery w ciągu doby.
Toshiba A300-15C>15,4">C2D T8300 2,4GHz>3GB Ram>Radeon HD 3650> >500GB HDD 7200rpm + 320GB HDD 5400rpm >Vista Home Premium 32bit.