Jak w temacie, szukam sterowników do kierownicy Logitech Wingman FORMULA GP dla Windowsa 7. wiem, że to starszy model kierownicy, ale mam nadzieje że są sterowniki do niej dla Win 7 ; )
dzięki za stery, ale dalej mam problem. Po zainstalowaniu sterownika, gdy kierownica jest ustawiona prosto to i tek jast, tak jakby była skręcona w lewo i tak samo jest z pedałami, mianowicie gdzy pedały są niewciśnięte, to jest tak jakby był wciśnięty jeden z Cenzura!ów,
a oto screen z kalibracji (kierownica była prosto i pedały były niewciśnięte)
Zobacz TUTAJ, niby jest GP4, ale przy okazji jest opis kalibracji Twojej kierownicy. Zobacz też Panel sterowania -> Kontrolery gier, tam powinno być coś za to odpowiedzialne ; )
robie tak jak w tej instrukcji, ale dalej jak mam kierownice prosto to auto mi skręca w lewo i jedzie do tyłu ;/ Chcę ją skonfigurować pod NFS Hot Pursuit. Nie wiem czy dobrze myśle, ale wydaje mi sie że to będzie coś kierownicą. Jak miałem Win XP to dawałem Panel sterowania > Kontrolery gier > Właściwości > i tam było Kalibruj i tak kalibrowałem i kierownica mi chodziła normalnie... a na Win 7 nie ma tego Kontrolery gier tylko jest Drukarki i urządzenia, ale tam nigdzie nie ma Kalibruj. ma ktoś jeszcze jakiś pomysł jak to można zrobić, zęby kierownica dobrze działała?