Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Flash bios gigabyte ga-k8nsc-939 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Flash bios gigabyte ga-k8nsc-939

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Postprzez San Salvadore 26 Wrz 2008, 15:21

reklama
Mam płyte główna gigabyte ga-k8nsc-939 i chciałbym zrobic flasha biosu. Słyszałem że przy flashowaniu może zniszczyc sie na amen komp. Ostatnio znalazłem program atbios(do flashowania z poziomu windows). Moje pytanie to czy za pomocą tego programu jest bezpieczniej czy nie ma żadnej róznicy.
Awatar użytkownika
San Salvadore
~user

Dołączenie: 10 Gru 2006, 20:43
Miejscowość: Bełchatów

Postprzez Magik 26 Wrz 2008, 15:39

San Salvadore napisał(a):Mam płyte główna gigabyte ga-k8nsc-939 i chciałbym zrobic flasha biosu. Słyszałem że przy flashowaniu może zniszczyc sie na amen komp

ano mozna uszkodzic plyte glowna.......

San Salvadore napisał(a):Ostatnio znalazłem program atbios(do flashowania z poziomu windows). Moje pytanie to czy za pomocą tego programu jest bezpieczniej czy nie ma żadnej róznicy.

ogranicza to bledy, ktore moglby popelnic uzytkownik do minimum bo proces jest "zautomatyzowany"

Kwestia jedynie podczas aktualizacji "zostawic kompa w spokoju" i nie wykonywac zadnych operacji
Image Image
Awatar użytkownika
Magik
~user

Dołączenie: 08 Maj 2004, 09:17
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 886

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości