Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Który płatny antywirus najlepszy? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Który płatny antywirus najlepszy?

Możliwość napisania tematu bez konieczności logowania. Zapraszamy do zadawania pytań niezarejestrowanych użytkowników.

Który płatny antywirus najlepszy?

Postprzez Arboledo 14 Sie 2015, 22:04

reklama
Mówi się sporo o zabezpieczeniu komputera. Mając Windowsa 7, który z płatnych antywirusów byście wybrali: Kasperki, Norton czy Eset (lub Nod32). Chodzi mi bowiem o nieco lepszą ochronę niż daje np. dziurawy Avast. Nieraz się przekonałem, że Avast mi nic nie wykrył, a po przeskanowaniu Nod32 w wersji online, znajdował mi jakieś paskudztwa.
Arboledo

Który płatny

Postprzez Łowca Androidów 14 Sie 2015, 22:09

To zainstaluj Noda, podziałaj jakiś czas na nim, a potem przeskanuj systm Avastem - też ci coś znajdzie.
Nie ma idealnego antywirusa, żaden nie zabezpieczy systemu w 100% - najlepszym zabezpieczeniem jest sam użytkownik.
Nie ma sensu płacić za coś co możemy mieć za free.
Z darmowych antywirusów polecam:
  • Microsoft Security Essentials
  • Comodo Antivirus
Przy comofo istotnte jest aby przy instalcji zostawić zazanaczone pole, że chcemy korzystać z analizy w chmurze.
Kobiety nie zmienisz, możesz zmienić kobietę, ale to nic nie zmieni.

nie potrafie znaleźć darmowego programu który byłby za darmo
---------------------------------------------------------------------------------------
sprawdź czy na systemie jest system
Awatar użytkownika
Łowca Androidów
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 11 Kwi 2014, 13:03
Pochwały: 105

Który płatny

Postprzez Argix 16 Sie 2015, 12:48

Osobiście korzystam z Comodo i jestem zadowolony, ogólnie nie ściagam syfu więc do roboty za dużo nie ma, ale lepiej się człowiek czuje :)
Nie jest też jakiś wkurzający z milionem powiadomień dziennie
:)
Argix
~user

Dołączenie: 04 Sie 2015, 10:10

Powróć do Szybkie Pytania i Odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości