Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nieaktywna karta sieciowa • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nieaktywna karta sieciowa

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

nieaktywna karta sieciowa

Postprzez chelseaboss 28 Maj 2008, 19:18

reklama
witam
zainstalowałem windows'a xp na laptopie, niestety mam problem z kartą sieciową. Sterownik wydaje się być zainstalowany poprawnie. SSID takze wprowadzilem poprawnie. Kiedy próbuję w programie od karty sieciowej włączyć sieć bezprzewodową wyskakuje komunikat: Karta Intel(R) PRO/Wireless Network Connection ciągle jest wyłączona. Włącz kartę za pomocą przełącznika sprzętowego. Na laptopie jest specjalny guzik do uruchamiania karty sieciowej jednak jest NIEAKTYWNY(po prostu nie działa).
jakies propozycje?
Największa zaraza forum-admin,mod i inne duperele...
Awatar użytkownika
chelseaboss
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 23:24
Miejscowość: skąd?

Postprzez Mike 28 Maj 2008, 19:24

chelseaboss napisał(a):zainstalowałem windows'a xp na laptopie,

korzystałeś kiedyś z innego systemu i działa karta wifi ?

podaj model lapa, bo na pewno da się ten przełącznik przestawić
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Postprzez chelseaboss 28 Maj 2008, 19:33

karta działała na XP Home i na XP Professional.

Medion WIM 2080
Największa zaraza forum-admin,mod i inne duperele...
Awatar użytkownika
chelseaboss
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 23:24
Miejscowość: skąd?

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości