• Ogłoszenie:

zwiecha folderów z filmami i muzyką

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

zwiecha folderów z filmami i muzyką

Postprzez Barcelonismo 25 Lis 2007, 19:37

reklama
Witam. Wczoraj sciagajac serial do pewnego programu ze stronu serials.ws zostalem zapewniony, ze nic noeprzyjemnego na mojego kompa sie nie dostanie... Jednak mysle, ze bylo inaczej. Od wczoraj wlasnie mam problem z dwoa folderami na dysku 'D', otoz gdy w nie wchodze, to automatycznie sie zawieszaja, nic nie moge zrobic, a co ktorys raz wyskakuje komunikat o tym, ze dysk D jest niesformatowany i czy bym chcial go sformatowac teraz. Robilem skan avastem i nicnie wykryl, robilem skan mks vir 2k7 online i przy skanowaniu tych folderow nawet on sie zawieszal!

A wiec prosze o szybka odpowiedź i z góry dziekuje.

Chciałbym jeszcze dodać, ze gdy chcę usunąć z któregoś z tych folderów plik/pliki, to w niektórych przypadkach jest to niemożliwe.. Wyskakuje jakiś błąd CRC.
Visca el Barca!
Barcelonismo
~user

Dołączenie: 30 Maj 2007, 20:55

Postprzez lance87 25 Lis 2007, 23:10

Przeskanuj dysk jakimś programem anty-spyware, np. Spybot S&D lub Ad-aware, a najlepiej zamieść LOGI w dziale bezpieczeństwo, lub w tym temacie :idea:
Intel C2D E4400 2GHz | Foxconn P35A | Patriot 2x1GB | Samsung 320GB SATA | nVidia GF8800GTS 320MB | Chieftec 560W DualXenon | DVD-RW Pioneer DVR-112B + DVR-RW LG 4167B | HP DJ3940 | Sony FDD 1.44 | Samsung 931BM 19" | Creative P5800 5.1 72W RMS | Gamepad SpeedLink Strike2 | A4Tech X-750BF | Logitech UltraX Media Keyboard | CoolerMaster Elite 331 | Win XP SP2 | Protected by Avira AntiVir + ThreatFire + Outpost Firewall + Spybot S&D
Awatar użytkownika
lance87
~user

Dołączenie: 11 Paź 2006, 16:02
Miejscowość: okol. Gliwic
Pochwały: 189

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości