Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

jak rozpoznać nazwę dyku twardego oraz czy ma cache. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak rozpoznać nazwę dyku twardego oraz czy ma cache.

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

jak rozpoznać nazwę dyku twardego oraz czy ma cache.

Postprzez darek972 09 Gru 2006, 15:56

reklama
Mam dysk okazyjnie kupiony ,ale wiem tylko że ma 160GB. Chciałbym wiedziec czy ma cache oraz jaka jest jego firma? Jak to zrobic ,bo nie ma naklejki na obudowie.
darek972
~user

Dołączenie: 28 Cze 2005, 19:41
Miejscowość: Mazury

Postprzez Rufus 09 Gru 2006, 15:58

ściągnij najlepiej everest'a
tam chyba jest najwygodniej ;)
Awatar użytkownika
Rufus
~user

Dołączenie: 27 Paź 2005, 21:45
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 202

Postprzez MUTOPOMPKA 09 Gru 2006, 16:00

1. Podłącz go
2. Odpal kompa
3. Wejdź do Biosu
4. ustaw wykrywanie dysków na AUTO
5. Zapisz ustawienia
6. Odpal kompa ponownie
7. gdy załaduje się system wejdź do Mój komputer i prawyklik na dysku -> właściwości i będziesz miał zakładkę SPRZĘT itam będzie lista urządzeń podpiętych pod kontroler dyskowy. Podasz tu symbol inazwę dysku i powiemy potem co i jak.
Ubuntu user (Lucid - 10.04)
Awatar użytkownika
MUTOPOMPKA
^zasłużony

Dołączenie: 17 Lis 2004, 21:38
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 787

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości