Mam następujący problem z moim blaszaczkiem ,Posiadam Athlona xp 1700 na płycie głownej ASRock K7Upgrade-880 bawiłem sie w Overclocking w Biosie Biosa mam 1.50 jak co, Fsb optymalnie mam ustawione na 133 przy mnozniku 11 czyli 1460 mhz postanowiłem podkrecic mnoznik ....po długich eksperymentach,sprawdzaniu temperatury procka itd postanowiłem ustawic mnoznik fsb na 166 dając nam 1826 mhz...po tej operacji postanowiłem sprawdzic temperature ... nie przekraczała 45 stopni. Pamietam że robilem to wszystko i zainstalowałem na swieżo Windowsa.No i tu zaczyna się problem ...problem tkwi w tym ze gdy za pierwszym razem po formacie uruchamiam gre ktura mam na hdd(World of Warcraft ) gra chodzi dobze lecz niestety kiedy rano włanczam kompa to kiedy włanczam gre komp sie zawiesza robi sie czarny ekran i dupka... tak samo sie dzieje kiedy podkrecam na nie przeinstalowanym Windzie.. nie mam pojecia co moze byc nie tak:/
Temperatura nie przekracza 45*.Może to wina Biosa?? Moze cos doradzicie plzz o pomoc to dla mnie wazne
a to opis mojego zasilacza
L&C l&c technology inc.
Switching Power Supply
MODEL:LC-A300ATX
+3.3V 30A Red
+ 5V 10A Yellow
+ 12 V 2A Purple
+5VSB 2A White
-5V 0.5A Blue
-12V 0.8A Green
PS-ON Grey
P G