Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z outlookiem i byc moze z avastem...prosze o pomoc • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Grammarly for Chrome • SoftPerfect WiFi Guard • Mozilla Firefox • GetFLV • Glary Utilities Pro • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • CherryTree Portable
Mam problem z Outlookiem tzn. moge odbierać pocztę, moge wysyłać ale już tylko bez załacznika...każdy mój mail z załacznikiem sie nie wysyła i wyskakauje po upływie minuty komunikat ze serwer nie odpowiedział w ciągu 60 sekund. Jako antywirusa uzywam Avasta 4.6..czy mozliwe aby to była jego wina???
Prosze o pomoc
A na czym masz zalozonego meila?
Jesli na wp to zautoryzuj serwer poczty wychodzacej, poszukaj w opcjach Albo poprostu wyl avasta z funkcji skanowania zalacznikow
Mam 2 konta...na onecie i na poczcie.fm i obydwa nie działaja wiec to chyba nie wina serwera
[ Dodano: Dzisiaj o 23:58 ] Metodą prób i błedów doszedłem do tego ze jest to wina avasta bo gdy wyłacze osłone rezydentalną to outlook działa normalnie. DeadOrAlive czy mozesz mi podac twoje ustawienia w Avascie dla Outlook/Exchange...bede bardzo wdzięczny:)