Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jakby rozkładajace sie tekstury :p • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: JAlbum Portable • JAlbum • Narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania • GS-Base • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Honeycam • Kami
a wiec gram sobie w cs-source i mi sie robia takie akcje kazda tekstura tak wyglada...komp : geforce 6600gt sterowniki 82.85 intel penitum 4 2,4ghz ...HELP!
hmmm a na starszych sterownikach też takie akcje są...??? spróbuj zainstaować starsze np 77.xx
a i jeszcze podaj jaki masz zasilacz firma i ile wat.... 6600GT jakby nie patrzeć potrzebuje przyzwoitej zasiłki... jak masz Codegena 300W albo Megabajta... to szykuj się na wymiane
Sprawdz jaka masz temperaturke bo moze po prostu sie przegrzewa, a jesli tak to odsun kompa od sciany, biurka czy czego tam i zdejmij bok obudowy i powiedz czy pomoglo. Sprawdz tez chlodzenie na grafie, moze wentylator padl. Napisz czy kreciles karte. Nie chce Cie straszyc ale to wygląda na uszkodzenie grafy
We are Venom!
Soyer life is gone. Only Venom remains!
Też mam taki problem szczegułowo widoczny w paru grach (Far Cry <rośliny>, Fable <cienie drzew>, Morrowind <tekstury np. budynków>)
Próbowałem kilku nowszych sterowników gdyż podobnie do temato dawcy mam Gainward'a GF 6600 GT - rezultatów nie było widać (pomijajac fakt że na starszych nowsze gry nie chciały się uruchomić)
Nie jest to też wina zasilacza, ani chłodzenia,.. - a przynajmniej mam taką nadzieję. Komp jest nowy i zożony z dobrych części.
Małe szanse, lecz w nocy spróbuję up'nąć kruciutki filmik zrobiony w Far Cry pokazujące w pewnym stopniu ten problem.
<niestety ma tylko 3 sek - nie mam dobrego programu do robienia filmów z gry i po 30 sek mam już prawie 600MB plik ^^" >
jesli na 100% nie temperatura i nie zasilanie ani sterowniki(rozumien ze karta nie jest kręcona), to jesli karta nowa to ja bym oddał do serwisu nie ma co kombinować ewentualnie zrób testy w 3DMark-u sprawdz czy karta przechodzi pomyślnie i porównaj wynikami ludzi z takimi kartami
Też miałem kiedyś tai problem na GF2 ale po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej wszystko było OK. Może źle sterowniki instalujesz? Bo to raczej problem grafy i jej sterowników. Może to jeszcze być problem sterowników monitora. Ja po zmianie na LCD nie mogłem włączyc San Andreas, ale po zainstalowaniu sterowników już działa