ToServeAndProtect napisał(a):kliszka, tu nie ma znaczenia system. w robocie instaluję 7 i 8.1 na lapkach, które nawet visty nie widziałypoza tym zaleta systemów od visty to taka, że sama znajduje najpotrzebniejsze sterownki
kliszka napisał(a):jaka to jest architektura 64 czy 32 bitowa ? to tez ma znaczenie
to systemmichu475 napisał(a):na laptopie została zainstalowana wersja 64-bitowa lecz nie wiem jak spr czy architektura jest 32/64bit?
michu475 napisał(a):na laptopie została zainstalowana wersja 64-bitowa lecz nie wiem jak spr czy architektura jest 32/64bit?
Tryb awaryjny laptopa uruchamia się normalnie
podczas proby instalacji nowego systemu win7 wczytuje tylko pasek jasny na dole i potem czarny ekran i koniec nic dalej sie nie dzieje.
Laptop firmy asus model F5SR.
michu475 napisał(a):w biosie nie ma tej opcji zmiany, oryginalny klucz na laptopie mam z systemem visty ale nie mogę jej wgrać także zatrzymuje się na pasku instalacyjnym, viste wgrywam z bootowalnego pendriva ponieważ blueray nie startuje z płyty nawet po przestawieniu w biosie na boot z cd/dvd
michu475 napisał(a):nie posiadam
michu475 napisał(a):kiedys wyskoczyl mi blue screen kod 0x0000000A
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości