Potzrebuje profesjonalnej pomocy w tej sprawie.
Mianowicie zakupiłem laptopa w sklepiej mix elektronix.
Sprzedawca zapewniał mnie o wielu rzeczach między innymi: że grafika jest niezintegrowana(możliwe puźniejsze zaktualizowanie pod coś lepszego) , oraz że grafika jest 1 gb a wysżło podczas testu 512mb... nie powiem skapnąłem się o tym dopiero po niecałych 2 miesiącach (teraz)... teraz sprzewdawca mailowo napisał że nie da się wymienić grafiki bo jest zintegrowana... czyli przeinaczenie perfidne prawdy podczas chęci sprzedania... oczywiście uwierzylem na słowo sprzedawcy gdyż jestem laikiem w tych tematach....
I co teraz moge zrobić... obiło mi się o uszy coś na temat praw konsumenta itp itd... policja się nabijała do znajomego że ludzie podczas 2012 bedą kupować telewizory a potem zwracać... więc sam nie wiem mam delikatny męltik w głowie...
Czy istnieje jakie kolwiek prawo zwrotu towaru? 2 miesiące go mam. i kombinuje na wszelkie sposoby (wcześniej jakoś nie zauważyłem gdyż go specjalnie nie testowałem).
Mam nadzieje że wszystko napisałem.Gdyby były jakieś niejasności i chęć dopisania czegoś co będzie komuś potrzebne to piszcie.