Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Bluetooth i wykrzyknik w menadżerze urządzeń • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Bluetooth i wykrzyknik w menadżerze urządzeń

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez guliwers 24 Sie 2008, 14:26

reklama
Witam, mam problem. Formatowałem kompa i po tym wszystkim nie działa mi Bluetooth Menadżerze urządzeń mam "!"
Screen
Przeinstalowywałem przeróżne sterowniki i nadal lipa :/ Nic nie działa... podłączyłem tego samego bluetootha do innego komputera i wszystko działa.. a na moim żaden nie działa.

System Windows XP SP3

pzdr
guliwers
~user

Dołączenie: 24 Lis 2006, 18:43

Postprzez Wojtaz 24 Sie 2008, 14:33

Jakie to jest Bluetooth? Jaki masz program do niego?
Spróbuj odinstalować to urządzenie, odłącz od PC, zainstalować Bluesoleil 2.30, restart PC i podłączyć, powinno wykryć urządzenie Bluetooth.
MSI 770-G45 + AMD Athlon II X2 245 2.9GHz + GoodRam 2GB 1333MHz + Samsung 500GB + Zotac GeForce GTS-250 512MB DDR3 + Fortron 400W + Logitech X-540 + LG L1730P + Microsoft Windows Professional 64bit
Wojtaz
~user

Dołączenie: 12 Paź 2007, 18:50
Pochwały: 69

Re: bluetooth i wykrzyknik w menadżerze urządzeń

Postprzez guliwers 24 Sie 2008, 14:44

Robiłem już tak... Wykrywa urządzenie, instaluje je, ale jak zainstaluje to dalej to samo...

Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)

Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów.
guliwers
~user

Dołączenie: 24 Lis 2006, 18:43

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości