Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Zepsuty wyświetlacz led w asrock p67 extreme6? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Zepsuty wyświetlacz led w asrock p67 extreme6?

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez Masta 19 Lip 2012, 12:24

reklama
Witam, otóż zauważyłem przeglądając różne fora itp, że użytkownicy którzy robili zdjęcia swoich maszynek gdy są włączone z płytami Asrocka to wyświetlacze led na płycie zawsze się świecą, to samo na youtube oglądałem filmik kiedy użytkownik włączył pc to wyświetlacz działał. W moim przypadku przy starcie PC jak i w momencie gdy jestem na pulpicie,w grach itp wyświetlacz nie daje oznak życia. Czy wyświetlacz powinien świecić podczas pracy PC czy może tylko wtedy gdy występuje jakiś błąd? Prosiłbym użytkowników płyt głównych Asrocka o podzielenie się informacją czy podczas waszego użytkowania wyświetlacz led działa cały czas (włączanie pc itd) najlepiej gdyby wypowiedział się też kto posiada mobo z seri extreme np. 4 lub 6. Z góry dziękuję za pomoc :)

Edit:
Widać że wszyscy wyrywają się do pomocy :lol:
Masta
~user

Dołączenie: 25 Kwi 2012, 15:34

Postprzez Sh@m@N 19 Lip 2012, 23:52

1. Płyta jest w kilku wersjach, ale zapomniałeś określić którą konkretnie masz.
2. Piszesz o wyświetlaczu LED - ale czy na pewno wiesz, o czym piszesz? O wyświetlaczu kodów POST na płycie, czy jakimś zewnętrznym w obudowie komputera (zapewne niewłaściwie podpiętym)?
Sh@m@N
~user

Dołączenie: 16 Wrz 2009, 16:52
Pochwały: 101

Postprzez Masta 20 Lip 2012, 10:59

Sh@m@N napisał(a):1. Płyta jest w kilku wersjach, ale zapomniałeś określić którą konkretnie masz.

W nazwie tematu napisałem że to P67 Extreme6 zapomniałem dopisać że z chipsetem B3 ale wyglądają identycznie.
Sh@m@N napisał(a):2. Piszesz o wyświetlaczu LED - ale czy na pewno wiesz, o czym piszesz? O wyświetlaczu kodów POST na płycie, czy jakimś zewnętrznym w obudowie komputera (zapewne niewłaściwie podpiętym)?

O ten wyświetlacz mi chodzi, tak jak na zdjęciu widać obok wyświetlacza napis LED więc tym się sugerowałem (fotka wzięta z google)
Image
Masta
~user

Odp: Zepsuty wyświetlacz led w asrock p67 extreme6?

Postprzez eisu 20 Lip 2012, 11:27

u mnie dziala podczas ladowania sysystemu przeskakuja rozne kody a po zaladowaniu zostaje na jednym.gwarancja...

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Image
Awatar użytkownika
eisu
~user

Dołączenie: 02 Sty 2007, 01:32
Miejscowość: Bliżyn / Stratford upon Avon UK
Pochwały: 33

Postprzez Masta 20 Lip 2012, 11:54

Czyli tak jak podejrzewałem coś z nim jest nie tak. Zdziwiło mnie że ani razu nie zaświecił, cały czas (włączanie pc itd) wygląda on jak na zdjęciu które załączyłem wcześniej (wyłączony)
Masta
~user

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości