Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Czy można rozkręcić myszkę na gwarancji? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Czy można rozkręcić myszkę na gwarancji?

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez floyd5 15 Sie 2010, 20:53

reklama
Dzisiaj kółko w myszce (Manta MM752 kupiona w Selgrosie) odmówiło mi posłuszeństwa - da się kliknąć, ale przewinąć już nie. Czy można ją rozkręcić bez obawy o gwarancje (śrubka pod naklejką więc będzie widać)? Do sklepu mam dość daleko, więc nie opłaca mi się zasuwać tylko z myszką, tym bardziej w taką pogodę więc jeżeli się da to chciałbym zrobić to sam. Gwarancja jest tylko na paragon, bez żadnych kart i tak dalej.
Awatar użytkownika
floyd5
~user

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 19:41
Miejscowość: Radom/Łódź
Pochwały: 82

Postprzez soob 15 Sie 2010, 23:05

floyd5 napisał(a):Dzisiaj kółko w myszce (Manta MM752 kupiona w Selgrosie) odmówiło mi posłuszeństwa - da się kliknąć, ale przewinąć już nie. Czy można ją rozkręcić bez obawy o gwarancje (śrubka pod naklejką więc będzie widać)? Do sklepu mam dość daleko, więc nie opłaca mi się zasuwać tylko z myszką, tym bardziej w taką pogodę więc jeżeli się da to chciałbym zrobić to sam. Gwarancja jest tylko na paragon, bez żadnych kart i tak dalej.

Pewnie stracisz gwarancję ale ta myszka i tak nie jest chyba jakoś strasznie droga więc jak Ci się popsuje to kupisz nową :wink:
Intel Core i3-550 / 2.93GHz / Gigabyte GA-P55-US3L / Gigabyte ATI HD5770 / GoodRAM DDR3 4GB: 2 x 2GB / Delta GPS-500AB Active PFC 500W / Seagate Barracuda 500GB
soob
~user

Dołączenie: 14 Sie 2010, 18:05

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości