Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Komputer nie wyłącza się tylko restartuje • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • GetFLV • Telegram Desktop Portable • Telegram Desktop • DriverMax • XMedia Recode Portable • XMedia Recode
Witam mam taki problem że gdy chce wylączyc komputer wlącza się on na nowo... o.0 windows vista , jak chce go zrestartowac to sie restaruje a jak wylączyć też sie restartuje.Pomaga tylko trzymanie wcisnietego guzika wlączenia komputera... chodz nie zawsze.Wie ktoś w czym problem? w podpisie specyfikacja kompa. z góry dziękuje za pomoc
Intel Core 2 Quad 2.5 x4 l Foxconn P35-S l Nvidia GTX 550 Ti l 4 gb(OCZ 6800 Dual) 400 l Tagan 700W l mause x7 a4 tech l BenQ G2420HDBL 24" l Hight Definition Realtek ALC888
BIOS - Power Management Feature: USB Device Wakeup From S3/S4 - Disabled Restore On AC Power Loss - Power Off Enable KB MS Wake from S5 - Disabled (wszystko w tej gałęzi - Resume On ... - disabled).
Podejrzewałem bios.. więc to zrobiłem efekt nadal taki sam... ponownie się uruchamia.
Intel Core 2 Quad 2.5 x4 l Foxconn P35-S l Nvidia GTX 550 Ti l 4 gb(OCZ 6800 Dual) 400 l Tagan 700W l mause x7 a4 tech l BenQ G2420HDBL 24" l Hight Definition Realtek ALC888
AMD Phenom IV X12, powiedz mi skąd wywnioskowałeś, że to wina zasilacza oraz dlaczego uważasz, że bequiet!, który jest bardzo dobrym zasilaczem nie wystarcza do takiego kompa?