Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Problem z usuwaniem i przenoszeniem plików • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Problem z usuwaniem i przenoszeniem plików

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez emp_error 27 Paź 2009, 12:17

reklama
Witam. Mam następujący problem i od dłuższego czasu nie mogę sobie z nim poradzić, jest to bardzo denerwujące więc mam nadzieje ze ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem lub wie jak temu zaradzić. Mianowicie gdy chce przenieść pliki w obrębie rożnej lub tej samej partycji, lub tez przy kasowaniu tych plików wyskakuje mi komunikat ze plik ten nie moze zostac usuniety poniewaz jest uzywany przez inny program. Dopiero po restarcie systemu pliki te znikają same lub tez mozna je bezproblemowo usunąć. Sprawdzalem dysk - nie posiada zadnych bledow ani bad sectorow, wykluczam takze dzialanie jakichkolwiek wirusow, trojanow itp. Dodam iz opisana powyzej sytuacja dzieje sie tylko w przypadku plikow o wiekszym rozmiarze - np pliki filmowe. Gdy przenosze mp3, zdjecia wszystko dziala bezproblemowo. Ktos wie jaka moze byc tego przyczyna?? Proszę o jakiekolwiek sensowne porady i z gory dziekuje:)
emp_error
~user

Dołączenie: 27 Paź 2009, 12:08

Postprzez d3v 27 Paź 2009, 17:11

emp_error napisał(a): wykluczam takze dzialanie jakichkolwiek wirusow, trojanow itp

hm na podstawie skanowania antyvirusem? Lepiej jest wykluczyc kazda metodę i zacząłbym od logów z HiJackThisa itd. w dziale Bezpieczeństwo chyba ze mając na mysli wykluczanie twierdzisz ze sam sie na tym znasz.Jeżeli dysk działa bez bad sectorow itd to praktycznie na pewno jest to problem z systemem.
Awatar użytkownika
d3v
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 20:03
Pochwały: 39

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości