• Ogłoszenie:

nowy monitor lcd

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Nowy monitor LCD

Postprzez casin007 17 Lip 2008, 00:50

reklama
witam, wlasnie kupilem sobie nowy monitor lcd phillipsa 190C 19cali.. wszystko fajnie tylko ze mam 1 problem(tak mi sie wydaje ze to problem), wydaje mi sie ze monitor swieci troche za jasno, gdy popatrze pare minut w monitor potem spojrze na klawiature to przz pare sec jestem oslepiony i nie widze przyciskow a nigdy tak nie mialem... pamietam kiedys w szkole byly takie monitory lcd i nie bylo takich problemow a tu swieci mocno... kombinowalem z kontrastem i jasnoscia ale to malo pomoglo
casin007
~user

Dołączenie: 27 Maj 2008, 19:15

Postprzez BZIKU 17 Lip 2008, 01:09

casin007,mam ten monitor....Rutynówka....instalowałes strowniki z płyty?Wiem...to plug&play;ale po zainstalowaniu sterów z cd masz mozliwosc zmiany odświezania(na inną niz wskazuje panel sterowania)itp. i dodatkowych kilka rzeczy...Spróbuj....
Co do miszcza się nie wypowiadam - ja tylko idealnie gram na nerwach i mistrzowsko potrafię wku....ać ludzi ©by Kahoona

Image
Awatar użytkownika
BZIKU
^zasłużony

Dołączenie: 31 Gru 2005, 12:37
Miejscowość: PL-CYBINKA NL-EINDHOVEN
Pochwały: 158

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości