przez Scigany 26 Lis 2007, 15:00
Zrobilem tak jak napisales. Odinstalowalem stare sterowniki. Przy instalacji tych ktore podales w procesie instalacji wyskoczyl komunikat ze trzeba zainstalowac min.NET.framework 2.0. wiec zainstalowalem. ponownie sterowniki. po ponownym uruchomieniu wyindows odpalil sie w rozdzielczosci 640 na 480 i 4 bitowych kolorach. Probujac zmienic we wlasciwosciach ekranu na 32bit nic sie nie dzieje to samo przy zmianie rozdzielczosci. robie zastosuj..pojwia sie na sekunde czarne tlo i zadnych zmian. wciaz ta sama rozdzielczosc i 4bitowa jakosc kolorow. Raz udalo sie zwiekszyc jakosc kolorow na 32bity ale automatycznie na ekranie pojawil sie komunikat NO INPUT SIGNAL. Po ponownym uruchomieniu komputera w trybie awaryjnym wszystko wyglada wporzadku. menadrzer urzadzen widzi karte i poprawnie zainstalowane sterowniki. wiec reebot raz jeszcze w trybie normalnym. Laduje windowsa w rozdzielczosci 1024 na 768 i 32bity kolorow. menadzer wykrywa podlaczona karte i zainstalowane sterowniki. na probe odpalam Counter-Strike. na ekranie pojawiaja sie pionowe pasy w kolorach menu gry. mozna sie czegos dopatrzec ale definitywnie nie mozna grac. Czy karta jest walnieta czy jest tego inna przyczyna ?
[ Dodano: Dzisiaj o 20:50 ]
Zeby bylo ciekawiej.. wrocilem wlasnie od znajomego gdzie podlaczylem karte do jego pcta. o dziwo wszystko pieknie ladnie pracuje. zero problemow z karta. W tym momencie kompletnie nie mam pojecia dlaczzego u mnie jest problem..? Moze trzeba cos w biosie pozmieniac a moze cos na plycie ze zworkami ?? |Dajcie mi jakies wskazowki jak wiecie gdzie moze lezec problem..
Dla Rosjan -40° to nie mroz! 40 Km. to kawalek! 40% to nie wodka!