Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z winfast tv 2000 xp, nie ma dźwięku • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SUPERAntiSpyware Free • MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP
Witam, mam pewien problem. Otóż nie mam dźwięku podczas ogladania TV po porzez tuner winfast tv 2000 xp. Niw wiem co jest grane, próbowałem już instalować sterowniki do karty dźwiękowej (Realtek AC'97) i do samrgo tunera, jednak obraz jest a dźwięk nie. Patrzylem tez czy nie jest nic wyciszone ale oprocz mikrofonu wszystkie urządzenia odfajkowane (niewyciszone). Jeżeli ktoś spotkał się z takim problemem i wie jak go rozwiązać byłbym wdzięczny za pomoc.
Jeśli masz wyjście audio na karcie telewizyjnej (zielone) to możesz ją kablem mini-jack podpiąć do wejścia audio (niebieskie) w karcie muzycznej. U mnie tak działa.