Na początku wakacji kupiłem nagrywarkę DVD . Już na początku zauważyłem, że coś jest nie tak. Otóż przy nagrywaniu płyt DVD (problem dotyczy tylko płyt DVD) średnio na co drugiej płycie pojawiały się błędy crc i nie można było odczytać nagranych płyt. Myślałem, że jest to jakaś wada produkcyjna i postanowiłem oddać nagrywarkę do serwisu. Tam wymienili mi nagrywarkę na nową. Pomimo tego wciąż mam te same błędy przy nagrywaniu DVD... Nagrywałem na wielu płytach różnych firm od emteca do verbatima i błędy zawsze się pojawiały. Dopuszczam możliwość, że nie jest to wina nagrywarki, ale w takim razie czego? Co może być nie tak? Może ta nagrywarka nie jest kompatybilna z moim sprzętem (jeśli w ogóle jest to możliwe) Już nie wiem co robić.
Mój sprzęt to: Płyta główna: K7S5A (SIS 735), Procek: Duron 1,3 GHz, Ram: 512 DDR Kingston, Grafika: GeForce 2 MX 400 64MB, Dźwięk: Sound Blaster 5,1 Live, Dysk: SAMSUNG Ultra ATA SP1654N 160 GB, System: Windows XP Pro.
Bardzo proszę o wszelkie sugestie i odpowiedzi.
Do nagrywania używałem Nero 7 i Ashampoo Burning Studio więc to chyba też nie wina programu.