Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z kamerą canyon cn-wcam21 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z kamerą canyon cn-wcam21

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

problem z kamerą canyon cn-wcam21

Postprzez Circle 06 Lut 2007, 15:39

reklama
Witam!
Kupiłem niedawno kamerę internetową, ale nie działa. Występuje jakiś błąd "sorry you have no video capture hardware". Co muszę zrobić, żeby zaczęła działać. Zainstalowałem dołączone oprogramowanie. USB działa. Nie wiem w czym problem. POmóżcie!
Circle
~user

Dołączenie: 08 Cze 2006, 17:56

Postprzez gala 06 Lut 2007, 15:57

mam tą samą kamerkę i nie mam problemu.zgodnie z instr należy zainstalować oprogramowanie z płyty i restart.po restarcie włączyć kamere w usb i zainstalować znaleziony sprzęt.po instalacji wejść w AMCAP i ustawić kamere i inne ustawienia
gala
~user

Dołączenie: 25 Sty 2007, 13:49
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 1

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości