Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
odtwarzacz iriver t30 - dziwna usterka • programosy.pl

• Ogłoszenie:

odtwarzacz iriver t30 - dziwna usterka

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

odtwarzacz iriver t30 - dziwna usterka

Postprzez Cyntel 03 Sty 2007, 22:03

reklama
Witajcie przyjaciele. Piszę jak zwykle z problemem (wiem że mam same pytania ale Wy się znacie na tym wszystkim lepiej niż ja :D ).

No więc kupiłem na allegro iRiver t30 z pamięcią 1 gb wersja refubushed. Zdecydowałem się na kupno bo nowy kosztuje z 400 zł a ten wylicytowałem za niecałe 150.

Problem z nim polega na tym, że odtwarzacz ma jakby zablokowany przycisk przewijania do tyłu tzn. że gdy wcisnę "play" albo włączę menu to cały czas przewija. Dopiero przesuniecie Hold'a umożliwia słuchanie. Jak przeczytałem to na aukcji to myślałem że przycisk jest po prostu wciśnięty do srodka ale nie. Przycisk wciska się normalnie tak jak inne ani lżej ani ciężej.
Nie próbowałem go jeszcze rozkręcać bo dopiero dziś mi przysłano. Wada ta nie przeszkadza mi bardzo jednak fajnie było by aby był sprawny.

Czy miał ktoś może podobny problem z takim odtwarzaczem? I jak myślicie czy jest to bardziej wina software'u czy coś nie tak z tym przyciskiem ?

PS. Próbowałem zmienić soft programem Iriver Firmware Updater który mi polecili ludzie z irivera ale wersja softa była w nim aktualna. Czy możliwe że to jakiś błąd oprogramowania ?
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Cyntel
~user

Dołączenie: 24 Sty 2006, 22:50
Miejscowość: z nienacka

Postprzez gulek 03 Sty 2007, 23:06

Raczej wina sprzętu kiedyś też tak miałem w swoim mp3 rozkręciłem go nic nie zauważyłem aby było nie tak :roll: przedmuchałem skręciłem i eureka działa. Skontaktuj się z gościem co ci sprzedał i uzgodnij to czy wcześniej to juz miał a jak tak to od jakiego czasu itp
Awatar użytkownika
gulek
~user

Dołączenie: 16 Lis 2006, 01:00
Miejscowość: Świebodzin
Pochwały: 26

Postprzez Cyntel 03 Sty 2007, 23:15

Wiesz...w aukcji było napisane o tej usterce, a co do tego zeby z nim się skontaktować to raczej nei ma sensu bo koleś sprowadza te odtwarzacze ze stanów i sprzedaje jako uszkodzone na allegro po atrakcyjnej cenie, co się naprawdę opłaca.
Ale dzięki za radę spróbuję przedmuchać :roll:
Awatar użytkownika
Cyntel
~user

Dołączenie: 24 Sty 2006, 22:50
Miejscowość: z nienacka

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości