Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
samoczynne wyłączanie komputera • programosy.pl

• Ogłoszenie:

samoczynne wyłączanie komputera

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

samoczynne wyłączanie komputera

Postprzez Powelle 07 Lis 2006, 21:36

reklama
Od kilku dni komp mi się sam wyłacza.Np.kiedy coś ściągam i mam wyłączony monitor to sie sam "restartuje".Wcześniej tak niebyło dlaczego tak się może dziać co się mogło zepsuć?Kiedy włączam jakąś nową grę (jak na mój komp) nic się niedzieje można spoko grać ile się chce a czasami przy obciążeniu procka 2% zdycha.Pomocy Please!
Powelle
~user

Dołączenie: 28 Paź 2006, 19:54

Postprzez Hellfire 07 Lis 2006, 21:39

Podaj dokładna konfiguracje sprzetowa kompa - jaki procesor, plyta glowna, karta graficzna, ram-y, zasilacz itp.
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Postprzez Jackson05 07 Lis 2006, 21:53

Procek ci się pewnie przegrzewa i masz w biosie ustawione że po przekroczeniu temperatury xxx stopni celsjusza sam się restartuje.
Zobacz czy wiatraczki chodzą w kompie.
Jackson05

Dołączenie: 19 Sie 2006, 18:58
Miejscowość: Z Hogwartu
Pochwały: 9

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości