Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 samoczynne wyłączanie komputera • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Kiwi for Gmail • GetFLV • Spotify • Mozilla Firefox • Farbar Recovery Scan Tool • reaConverter Lite • Xeoma • EarthView • Chromium
Od kilku dni komp mi się sam wyłacza.Np.kiedy coś ściągam i mam wyłączony monitor to sie sam "restartuje".Wcześniej tak niebyło dlaczego tak się może dziać co się mogło zepsuć?Kiedy włączam jakąś nową grę (jak na mój komp) nic się niedzieje można spoko grać ile się chce a czasami przy obciążeniu procka 2% zdycha.Pomocy Please!
Procek ci się pewnie przegrzewa i masz w biosie ustawione że po przekroczeniu temperatury xxx stopni celsjusza sam się restartuje.
Zobacz czy wiatraczki chodzą w kompie.