z góry dzięki za odpowiedź

CKM napisał(a):ADVENT7105PL
CKM napisał(a):opieka serwisow przez 12 miesięcy
CKM napisał(a): ADVENT7105PL specyfikacja
CKM napisał(a):Panowie chodzi o zakup w electro ponieważ tam mam raty 0,5 % czyli 5% w 10 ratach, a na kompa mogę przeznaczyć 2600max, pozatym te laptopy robi firma ECS z tego co się dowiedziałem
CKM napisał(a):na kompa mogę przeznaczyć 2600max
CKM napisał(a):pozatym te laptopy robi firma ECS z tego co się dowiedziałem :
http://www.uktsupport.co.uk/advent/laptop/7105.htm
sprzedają je głównie w Anglii
CKM napisał(a):pozatym te laptopy robi firma ECS
CKM napisał(a):Panowie chodzi o zakup w electro ponieważ tam mam raty 0,5 % czyli 5% w 10 ratach
CKM napisał(a):Creative15 - mam 2600 ale w ratach, nie stać mnie żeby wyłożyć tyle gotówki
CKM napisał(a):chciałbym wziąść w electro w bo właśnie tam moge mieć dobre raty
CKM napisał(a):DeadOrAlive - chciałbym wziąść w electro w bo właśnie tam moge mieć dobre raty, ale tam też nie mają wielkiego wyboru laptopów w tej cenie
CKM napisał(a):jak jest z dzwiękiem w tym laptopie
CKM napisał(a):a co do kart muzycznych to słyszałem że niby mają gorszą jakość od tych komputerowych
taki sobie wybór...CKM napisał(a):benq
CKM napisał(a):w moim komputerze mam zintegrowaną karte grafiki na płycie i nie narzekam, ale niestety audio które mam w podpisie nie jest rewelacyjne, ale przynajmniej gra , moja karta dzwiękowa to via ac97 więc chciałbym żeby6 w laptopie była karta podobnej klasy bo to mi na razie wystarczy a potem jak coś można kupić sound blastera na pci e
CKM napisał(a):pozatym w media mają chyba droższe laptopy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości